Keukensale - Aanbieding Showroom uitverkoop !!!

Keukensale - Aanbieding Showroom uitverkoop !!!

Keuken ''Rietveld''

Showroom aanbieding !!!

 Front raamdeur getoonde afmeting 310x270x185

Inclusief alle getoonde inbouwapparatuur

Heeft u interesse?  neem contact met ons op.

 

 

 

Pin Aanbieding Showroom uitverkoop !!! op Pinterest

Nu voor 4.999,-

Over Keukensale

Keukensale

Keukensale.com is een nieuwe in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. Onze winkels bieden Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aan, gegarandeerd voor de laagste prijs.

Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Wij hebben mooie en verzorgde showrooms met diverse keukenopstellingen die aan u de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!

Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels, welke onder meer (A)-merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Meer van Keukensale