Kabana - Eetkamertafel met verlengstuk

Kabana - Eetkamertafel met verlengstuk

Tafel van volledig massief hout in eiken, noten, essen, kersen of beuken. Er zijn verschillende maten 100, 120, 140, 160, 180, 200 en 220 cm met een of twee verlengbladen, maar ook maatwerk is mogelijk. Prijs is van de tafel  in eikenhout in olie 120x60 cm.

Afbeelding tafel 160 + 60 cm noten hout in olie.

Pin Eetkamertafel met verlengstuk op Pinterest

Nu voor 1.299,-

Over Kabana

Kabana

Een van de leuke dingen van Kabana design is dat er zoveel verschillende mensen komen die bijna allemaal iets kunnen vinden wat in hun interieur past, ook wat prijs betreft. Bij Kabana staan  diverse meubelen door elkaar. De laatste trend bij Kabana is maatwerk in massief Europese hout.

Door dit nieuwe concept biedt Kabana u de mogelijkheid aan uw eigen kast of tafel te ontwerpen. U bent geheel vrij in de keuze van het model, de afmeting, indeling en houtsoort. Kabana gebruikt massief Europese houtsoorten voor het maken van kasten, dressoirs en tafels. Roestvrijstaal kan gecombineerd worden met hout. Kabana is trendsetter voor wat betreft het  gebruik van hout. Hier kunt u terecht voor uw meubelen in oud eikenhout dit hout is tussen de 200 à 700 jaar oud. Kabana heeft een eigen designlijn en werkt samen met meer dan 8 verschillende bedrijven die op elke gewenste maat kunnen leveren.

Verder kunt u hier verschillende modellen zitbanken, eetkamerstoelen en kleinmeubelen vinden. Voor de zitmeubelen kunt u altijd kiezen tussen verschillende maten, veel stoffen en kleuren. Dus een witte 3-zitsbank kan ook in een 2,5-zitsbank rood geleverd worden. Het grootste deel van onze banken, stoelen en fauteuils wordt in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op.

Meer van Kabana