Kabana Design

Kabana

Er is maar één Kabana design. Als je de tijd neemt en bereid bent om jouw woonwensen bloot te leggen, dan kun je jouw interieur ontwerpen, want deze mogelijkheid bieden aan. We zijn gespecialiseerd in ontwerpen en maken van maatwerk tafels, salontafels, keukens, inloopkasten, bedden, badkamermeubels gemaakt van duurzaam Europees eiken- walnoot hout, MDF of anders.

Voor jouw keuken kun je kiezen uit inbouwapparatuur van Siemens, Bosch en Gaggenau met aanrechtbladen van Dekton, graniet maar marmer kan ook, een Quooker of Blanco kraan maken jouw keuken compleet.

Veel van onze klanten weten ons te vinden en zijn altijd weer verrast dat alles mogelijk is – van een nachtkastje tot een inbouwkast – en vinden het belangrijk om een vakkundig, praktisch en styling advies te krijgen.

Sinds 2003 hebben we een meubellijn die gemaakt is van duurzaam recycled Europees eiken, unieke meubels gemaakt van hout met een verhaal waarvan generaties nog volop van kunnen genieten. Een duurzame keuze, want een design meubelstuk van Kabana is beslist exclusief tijdloos en betaalbaar. Naast onze custom-made bieden wij ook banken, stoelen, fauteuils en verlichting Made in Holland aan. Laat je inspireren en geniet van een tastbare sfeer die bij jouw persoonlijke wensen aansluit.


Bekijk andere