Decokay van Wees - Behang

Decokay van Wees - Behang

Alle grote merken zoals Arte, Elitis, Eijffinger, Studio Ditte, Hooked on walls enz. Daarnaast heeft Decokay een grote collectie van het huismerk Decokay Design op voorraad in de winkel, o.a. sloophout behang in meerdere kleuren en uitvoeringen. Pin Behang op Pinterest

Van 26,- voor 22,-

Over Decokay van Wees

Decokay van Wees

Decokay van Wees is al meer dan 100 jaar dé speciaalzaak op het gebied van zonwering, gordijnen, behang, vloerbedekking en verf. Wij hebben alle bekende merken voor uw interieur, gepresenteerd in een sfeervolle winkel.

Naast deze bekende merken hebben wij voor alle productgroepen ook ons huismerk DECOKAY DESIGN. U kunt dus met elk budget bij ons slagen.

In onze winkel staat een professioneel team voor u klaar: van onze verkoopmedewerkers die alles van styling, kleur en trends weten tot en met onze monteurs en behangers die al onze producten desgewenst voor u installeren. Als vanzelfsprekende service komen wij altijd gratis thuis bij u opmeten.

Natuurlijk wilt u uw huis naar eigen smaak inrichten. Uw visie, uw woonwensen: u ziet ze al voor u. Maar hoe realiseer je die lifestyle? Het liefst binnen een bepaald budget maar wel met bijna onbeperkte mogelijkheden? Het antwoord: Decokay van Wees!

Meer van Decokay van Wees