De Tafelaar - Shelf-it kast

De Tafelaar - Shelf-it kast

Nieuw bij de Tafelaar! Deze mooie Shelf-it kast van Room108. Do it your shelf, deze kast is zelf op te bouwen uit verschillende elementen en bestaat uit metalen frames, massief eikenhouten planken en boxen. Combineer er op los en creëer je eigen meubels zelf. Naast deze kast, zijn er ook nog andere meubels die je zelf kan ontwerpen, zoals deze salontafel. Kom naar een van onze winkels voor alle mogelijkheden.

Pin Shelf-it kast op Pinterest

Nu voor 1.333,-

Over De Tafelaar

De Tafelaar

De Tafelaar biedt u een sfeervolle en uitgebreide meubelcollectie met tafels en banken, stoelen (ook chaise longue en love seats) in stof en leer, allerlei soorten kasten, lampen en decoratieobjecten. Daarnaast is De Tafelaar sinds 1997 ook uw leverancier van tafels en kasten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Tafel of kast op maat gemaakt?
Kunt u niet de tafel of kast vinden waarnaar u op zoekt bent? Dan biedt De Tafelaar u de uitkomst! Onze maatwerk tafels en kasten worden in alle houtsoorten en kleuren op maat gemaakt. Wij maken samen met u een tekening geheel afgestemd op uw wensen. Met deze tekening krijgt u een goede voorstelling van de kast of tafel.

Wij hebben sinds kort ook een website waarop u direct een bestelling kunt plaatsen. Neem een kijkje op onze site. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel op de begane grond van woonmall Villa ArenA. Wij serveren u graag een kopje koffie terwijl u op uw gemak kunt rondkijken.

Meer van De Tafelaar