De Tafelaar Woonwinkel - AAA Vino Piemonte U-opstelling

De Tafelaar Woonwinkel - AAA Vino Piemonte U-opstelling

Vino Piemonte met Longchair en Ottoman bank is op de foto zichtbaar in een mooie Adore Stof, kleur Hunter. Uitvoering zoals op de foto is een Longchair + 3-zits zonder arm + Ottoman voorstaand rechts. Afmeting 170 x 405 x 227,5 cm. De Vino Piemonte met Longchair en Ottoman bank, geselecteerd door Soof’s Interieur www.soofsinterieur.nl is verkrijgbaar als bankstel, longchair, ottoman, hoekbank of zelf samen te stellen uit de elementen. In veel verschillende leer- en stofsoorten te bestellen. Kom gezellig na...

Pin AAA Vino Piemonte U-opstelling op Pinterest

Nu voor 2.224,-

Over De Tafelaar Woonwinkel

De Tafelaar Woonwinkel

De Tafelaar biedt u een sfeervolle en uitgebreide meubelcollectie met tafels en banken, stoelen (ook chaise longue en love seats) in stof en leer, allerlei soorten kasten, lampen en decoratieobjecten. Daarnaast is De Tafelaar sinds 1997 ook uw leverancier van tafels en kasten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Tafel of kast op maat gemaakt?
Kunt u niet de tafel of kast vinden waarnaar u op zoekt bent? Dan biedt De Tafelaar u de uitkomst! Onze maatwerk tafels en kasten worden in alle houtsoorten en kleuren op maat gemaakt. Wij maken samen met u een tekening geheel afgestemd op uw wensen. Met deze tekening krijgt u een goede voorstelling van de kast of tafel.

Wij hebben sinds kort ook een website waarop u direct een bestelling kunt plaatsen. Neem een kijkje op onze site. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel op de begane grond van woonmall Villa ArenA. Wij serveren u graag een kopje koffie terwijl u op uw gemak kunt rondkijken.

Meer van De Tafelaar Woonwinkel