De Tafelaar Woonwinkel - AAA Cuba Intense met Longchair. geselecteerd door Soof's Interieur

De Tafelaar Woonwinkel - AAA Cuba Intense met Longchair. geselecteerd door Soof's Interieur

Cuba Intense met longchair bank is op de foto zichtbaar in een mooie vintage leer Twighlight, kleur Elephant. Uitvoering zoals op de foto is een 3-zits met arm links en longchair voorstaand rechts. Afmeting 334 x 165 cm. De Cuba Intense met longchair bank, geselecteerd door Soof’s Interieur www.soofsinterieur.nl is verkrijgbaar als bankstel, longchair, ottoman, hoekbank of zelf samen te stellen uit de elementen. In veel verschill...

Pin AAA Cuba Intense met Longchair. geselecteerd door Soof's Interieur op Pinterest

Prijs op aanvraag

Over De Tafelaar Woonwinkel

De Tafelaar Woonwinkel

De Tafelaar biedt u een sfeervolle en uitgebreide meubelcollectie met tafels en banken, stoelen (ook chaise longue en love seats) in stof en leer, allerlei soorten kasten, lampen en decoratieobjecten. Daarnaast is De Tafelaar sinds 1997 ook uw leverancier van tafels en kasten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Tafel of kast op maat gemaakt?
Kunt u niet de tafel of kast vinden waarnaar u op zoekt bent? Dan biedt De Tafelaar u de uitkomst! Onze maatwerk tafels en kasten worden in alle houtsoorten en kleuren op maat gemaakt. Wij maken samen met u een tekening geheel afgestemd op uw wensen. Met deze tekening krijgt u een goede voorstelling van de kast of tafel.

Wij hebben sinds kort ook een website waarop u direct een bestelling kunt plaatsen. Neem een kijkje op onze site. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel op de begane grond van woonmall Villa ArenA. Wij serveren u graag een kopje koffie terwijl u op uw gemak kunt rondkijken.

Meer van De Tafelaar Woonwinkel