De Bommel Meubelen - Eettafel Track

De Bommel Meubelen - Eettafel Track

De Track eettafel kun je geheel zelf samenstellen. Met keuze uit 5 verschillende metalen frames en leverbaar in meerdere maten. Het massief eikenhouten blad is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tafel Track is ook leverbaar als salontafel.
Stoel Bella voor 149,-
Schuifdeurkast Angelo van 1.299,- voor 999,-
Eettafel Track vanaf 749,-

Pin Eettafel Track op Pinterest

Over De Bommel Meubelen

De Bommel Meubelen

De Bommel maakt het voor je!

De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf haar meubelen. Van boom tot product, de Bommel heeft controle over het gehele productieproces. Met diverse eigen fabrieken in het buitenland en een meubelmakerij in Nederland kan de Bommel echt alles voor je maken.

Heb je een mooi meubel gezien, maar wil je liever deuren in plaats van laden of andere grepen? Bijna alles kan! De eiken series zijn zonder meerprijs in diverse kleuren leverbaar. Nieuwsgierig geworden naar de meubelen van de Bommel?

Kom de meubelen in ons filiaal in Villa ArenA bekijken en in het echt beleven. De medewerkers van de Bommel kunnen alle mogelijkheden laten zien en adviseren je graag. De koffie staat altijd klaar in de sfeervolle winkel!

Meer van De Bommel Meubelen