de Bommel Meubelen

Welkom bij de Bommel Meubelen. Wij hebben de mooiste meubelen, rechtstreeks van de makers. Ons bedrijf is opgericht door twee vrienden met een passie om te creëren. Creativiteit en technische kennis, een ideale combinatie. Wat ooit begon als kleinschalige meubelmakerij is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelketen, waarbij het ambacht en de liefde voor het vak altijd centraal is blijven staan.

Robuust, industrieel, huiselijk, stoer: kenmerken die de meubelen van de Bommel Meubelen definiëren. Onze meubelen zijn toegankelijk en passen goed in diverse woonstijlen, zoals industrieel, landelijk of modern. De diversiteit in het assortiment zorgt ervoor dat iedereen bij ons kan slagen!

De meubelmakers van de Bommel zijn creatief en maken meubelen van de hoogste kwaliteit. Zoek je een meubel op maat, zoals een robuuste eiken tafel van vier meter lang, een dressoir met een ingebouwde tv-lift of een buffetkast op maat? Geen probleem! De meubelmakers van de Bommel verstaan als geen ander het vak. Ieder meubelstuk is dan ook een uniek stuk vakmanschap!


Bekijk andere