Bakerstreet - Panini Toscana

Bakerstreet - Panini Toscana

Salami, kaas en rode paprika

Pin Panini Toscana op Pinterest

Over Bakerstreet

Bakerstreet

Bakerstreet is hét adres voor uw lunch op een lekkere, gezonde en verantwoorde wijze. Met de gratis WIFI is Bakerstreet tevens geschikt voor de zakelijke klant.

Bakerstreet Villa Arena is gevestigd in het meest markante bouwwerk in woonmall Villa Arena. Het groene gebouw zweeft als ware tussen de verdiepingen. Bij Bakerstreet Villa Arena wordt bediend door een enthousiast team en wij heetten u dan ook van harte welkom voor een kop heerlijke bonen koffie of een ovenheerlijk broodje.

Bij Bakerstreet spelen wij, met ons omvangrijke assortiment, goed in op de behoefte van de gast aan een gezond en verantwoord ontbijt of lunch. Ons assortiment bestaat uit vers afgebakken en ter plekke belegde broodjes, panini’s, warme snacks, verse sappen en smoothies, maaltijdsalades en lekkernijen voor bij een kop heerlijke bonen koffie.

Bakerstreet Villa Arena heeft 54 zitplaatsen en is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur 17:00 uur. Op maandagen zijn wij open van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zondagen van 11:00 uur tot 16:30 uur.
Graag tot snel!

Meer van Bakerstreet