Waanzinnige Woonweken in Villa ArenA

Zie jij ook die eerste zonnestralen verschijnen en hoor jij ook de vogels fluiten? Dan weet je het zeker: de lente is begonnen! Het is tijd om jouw woning een frisse make-over te geven. En waar kan dat beter dan bij Villa ArenA?

Onze woonmall staat barstensvol inspiratie voor het nieuwe seizoen. Ontdek de nieuwste collecties van onze winkels op de inspiratiepleinen op de benedenverdieping. Hier vind je de meest trendy meubels en accessoires om jouw huis helemaal voorjaarsproof te maken!


Kom langs!
Dat is nog niet alles! Van 10 april tot en met 7 mei 2023 organiseert Villa ArenA de Waanzinnige Woonweken, boordevol inspirerende workshops die helemaal gratis zijn! Laat je in deze weken inspireren door nieuwe woonideeën en ontvang uitgebreid interieuradvies. Zelfs de tuin wordt niet vergeten. Op Tweede Paasdag trappen we af met een fantastische workshop waarin je leert hoe je een moodboard maakt voor jouw droomtuin. Dit is de eerste stap naar jouw ideale buitenruimte. 


Gratis Workshops
Tijdens de Waanzinnige Woonweken zijn er ieder weekend leuke gratis workshops te volgen. Mis het niet en schrijf je snel in want vol is vol! 

Maandag 10 april Tuinmoodboards maken

Zaterdag 15 april XL interieur advies

Zondag 16 april Dromenvanger maken

Zaterdag 22 april Mini tulpen maken

Zondag 23 april Creatief met servies

Zaterdag 29 april Tapasplank maken

Zondag 30 april Ring met bloemen maken

Zaterdag 6 mei Vaas en bordje droogbloemen   

Zondag 7 mei Wooncirkels maken

Klik hier om je in te schrijven

Waanzinnige Woonweken in Villa ArenA: een maand vol inspiratie!

Gratis kinderopvang
Elk weekend biedt Villa Plezier gratis gecertificeerde kinderopvang aan. De kinderopvang is beschikbaar op de volgende tijden:

Zaterdag: 10.00-17.30 uur
Zondag: 11.00-17.00 uur
Tweede Paasdag van 11.00 – 17.00 uur

Kom tijdens deze weken langs in de meest inspirerende woonmall van Nederland en vind alles wat je nodig hebt voor jouw voorjaarsinterieur. En geen zorgen over de kinderen, zij vermaken zich voor nop bij Villa Plezier terwijl jij rustig kunt shoppen. Geniet van een gezellig dagje woonwinkelen!

Tot snel bij Villa ArenA!