Waanzinnige Woonweken in Villa ArenA

Voel je welkom tijdens de Waanzinnige Woonweken bij Villa ArenA, van 1 april tot en met 21 april! We nodigen jou uit voor een reeks leuke activiteiten tijdens onze Waanzinnige Woonweken. Dit kun je verwachten:

2e Paasdag

Op 1 april sluit je aan bij ons voor een dag vol plezier met speciale activiteiten zoals een speeddate met als thema interieuradvies, ontmoetingen met vrolijke paashazen, tulpen plukken en live-chocoladecreatie-demonstraties.

Zondag 7 april

De complimenten engeltjes – van een complimentje ga je stralen! Twee engeltjes lopen rond door de woonmall en vragen of ze je een compliment mogen geven. Vervolgens schrijven zij op een kaartje jouw persoonlijke compliment om je deze daarna te overhandigen. Zo hebben de bezoekers een blijvende positieve herinnering aan hun komst. 

Zondag 14 april

The living Jukebox: een spontane jongeman loopt samen met zijn partner rond met zijn ukelele. Zij brengen persoonlijke aubades aan iedereen die daarvoor openstaat. Verzoekjes zijn welkom! Met hun charmante verschijning en fijne stemgeluid, zorgen zij gegarandeerd voor een glimlach op jouw gezicht. 

Zondag 21 april

Twee bloemenmeisjes hebben het woud verlaten om bloemen en andere fijne positieve boodschappen met de bezoekers te delen. Ze zingen af en toe, blazen bellen en zwieren en zwaaien door de hal heen. Moeilijk om daar niet blij van te worden :-).

Daarnaast staat er een Rad van Fortuin met veel prijzen van de winkels in Villa ArenA. Onder andere Room 108, Keuken Kampioen, Postmus.nl – Het Buitenleven, Morgana, Art District, Beter Bed, GewoonGers, totaalBED en Villa Break hebben prijzen ter beschikking gesteld. Ook worden er betaalkaarten voor de parkeergarage weg gegeven. Kom dus langs om te zien wat je hebt gewonnen!

 

Naast deze activiteiten is er op zaterdag en zondag gratis kinderopvang voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Op de zaterdagen geeft onze interieurstyliste Dorien gratis interieuradvies. Hiervoor kan je hier een afspraak maken.

Met zoveel te beleven tijdens de Waanzinnige Woonweken, is er voor ieder wat wils! Mis deze kans niet om inspiratie op te doen en te genieten van een fantastische sfeer bij Villa ArenA tijdens de Waanzinnige Woonweken!