Voorjaarsshoppen in Villa ArenA

Het voorjaar is hét ideale moment om jouw nieuwe interieur te shoppen! Scoor jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die heerlijke bank.

2e pinksterdag geopend

Alle winkels in Villa ArenA zijn 2e pinksterdag, maandag 6 juni, geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op deze dag maken we jouw bezoek aan Villa ArenA extra leuk. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, geniet van het entertainment, leg jouw bezoek vast bij onze gave photobooth of plan een gratis XL-interieuradvies in. Daarnaast is er gratis gecertificeerde kinderopvang. Terwijl jij woonshopt, kunnen de kids onbezorgd spelen.

Een bezoekje aan Villa ArenA op 2e pinksterdag is zeker de moeite waard. Zondag 1e Pinksterdag is Villa ArenA gesloten.

Ben je benieuwd naar de trends van dit voorjaar? Breng dan een bezoekje aan onze inspiratiepleinen!

Het voorjaars inspiratiemagazine is uit!

De temperaturen stijgen, de ramen en deuren gaan weer open en we hebben behoefte om meer naar buiten te gaan. Het is voorjaar! Een mooi moment om met jouw interieur aan de slag te gaan. Bij Villa ArenA helpen we je graag om je huis najaarsproof te maken. Check ons nieuwste Style magazine met de nieuwste woontrends!

Gratis XL-interieuradvies

Op zaterdag geeft onze professionele woonstyliste Dorien gratis interieuradvies in onze woonmall. Op 2e pinksterdag maken we het advies extra interessant:

  • – persoonlijk advies van 1,5 uur in plaats van 1 uur
  • – ga aan de slag met een moodboard en ontdek jouw eigen stijl
  • – na afloop ontvang je een leuke goodiebag

Dit advies is geheel gratis en alleen op afspraak. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Boek snel jouw afspraak