Volg een gratis interieurworkshop

In december kun je weer leuke interieurworkshops volgen. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk mag je jouw creatie mee naar huis nemen. Schijf je snel in, want vol =vol.

Deelname vanaf 12 jaar.

Zondag 18 december: kandelaar van hout maken

gratis workshop kerstkandelaar

Creëer een sfeervolle kerst met je eigengemaakte kandelaren van hout. Creatief aan de slag met resthoutjes waar we twee mooie kandelaren van gaan maken. Leuk om te doen en lekker duurzaam! We starten met het maken van de basis die gemaakt wordt van de houtjes. Als de basis van je twee kandelaren klaar is kun je deze verder bewerken met de Restyle paint en vervolgens decoreren. Bij de workshop is een ruime keuze uit verschillende (kerst) materialen aanwezig zoals: touw, houten labels en markers om het geheel mee af te maken en om natuurlijk helemaal in het kerstsfeertje te komen.

Tijd: 12.00 – 13.30 uur

Zondag 18 december: hip houten kerstplankje maken

gratis workshop kerstplankje

Maak jouw eigen unieke kerstplankje tijdens deze creatieve workshop! Twee houten woonplankjes gaan we bewerken met de Restyle paint en voorzien van een kerstafbeelding of leuke tekst. Er zijn vele voorbeelden aanwezig om uit te kiezen waarbij je helemaal in de kerstsfeer komt. Stapsgewijs leggen we je uit hoe het werkt en geven we je tips en tricks. Na de workshop heb jij je eigen sfeervolle kerstplankjes die een mooi plekje in huis verdienen.

Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Vrijdag 30 december: krans met nieuwjaarswens maken

gratis workshop nieuwjaarskrans

Met deze hippe macramé ster met nieuwjaarswens knallen we het jaar uit.  Op 2 manieren geknoopt. Je kunt zelf kiezen welke je wilt maken. Tijdens de workshop leerje de betreffende macramé techniek en ga je na afloop met een prachtige ster naar huis. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Tijden: 12.00 – 13.30 uur & 14.00 – 15.30 uur

Inschrijven voor een workshop

Schrijf je hier in