Villa trakteert op cadeautjes + gratis parkeren

Wie jarig is trakteert! Daarom ontvangt elke betalende klant* elk weekend in oktober een cadeautje + 2 uur gratis parkeren. Minimale besteding: 25 euro bij de horeca of 100 euro in de winkels. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Heb je een aankoop gedaan? Meld je dan mét jouw aankoopbon bij onze host op de begane grond om jouw cadeautje + parkeerwaardekaarten in ontvangst te nemen.

Let op: om gebruik te kunnen maken van de parkeeractie heb je een uitrijkaart nodig. Kies bij het binnengaan van de parkeergarage bij de inrijconsole voor een uitrijkaart i.p.v. betalen met pinpas.

Tijdens Woontober hebben we nog veel meer leuke dingen voor je, zoals live presentaties, gratis stylingadvies, een workshop en nog veel meer. Kijk hier voor het hele Woontober programma.

* bij minimale besteding van 25 euro in de horeca of 100 euro in de woonwinkels van Villa ArenA. Alleen geldig bij aankopen in een weekend in oktober 2021 (zaterdag 10.00-17.30 en zondag 11.00-17.00 uur). Op=op. Eénmaal gratis parkeren + cadeautje per huishouden.