Lekker op vakantie geweest naar een tropische bestemming of heerlijk in eigen land? Na deze warme zomer mogen we weer aan het werk. We werken steeds vaker vanuit thuis; meer tijd voor je gezin, meer flexibiliteit en rollend je bed uit naar je bureau. Reden voor een fijne en goede werkplek. De juiste atmosfeer zorgt voor een stress-vrije ruimte, bevordert je creativiteit en stimuleert je productiviteit. Maar hoe creëer je dan de juiste atmosfeer?

 

Als het gaat om interieurtrends hebben hoekige en rechthoekige patronen een aantal jaren flink op de voorgrond gestaan. Een tegenreactie kon niet uitblijven. Nu is het zover. Ze rollen de interieurs binnen. Zonder begin en zonder einde. Ze zijn de zon en de maan. Het leven en de kosmos. Ronde vormen, vrouwelijk en krachtig. CIRKELS!

 

De meeste mooie badkamerfoto’s op Pinterest van badkamers zijn meer een badzaal dan dat ze een badkamer voorstellen. Zo wonen de meesten van ons niet. Toch kan je ook op minder vierkante meters een plaatje van een badkamer realiseren. Zonder verlies van stijl en comfort. Hier 6 tips om slim om te gaan met de ruimte die je hebt.

 

Veel psychologen zijn er positief over: de vakantiestress compleet ontwijken en gewoon genieten in eigen omgeving. Een ander bekend recept voor een gelukservaring is dit: dingen doen, waar je met trots op kan terugkijken. Het leuke is dat die twee adviezen goed zijn te combineren. Besteed je vakantie aan een lekkere verandering van je interieur en je krijgt er zeker weten energie van!

 

Wil jij meer groen in huis? Planten zijn altijd een goed idee! Ze vrolijken je interieur op én zorgen voor minder stress. Maar wat doe je als je geen groene vingers hebt? Geen zorgen, er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Geef jouw huis een frisse en luchtige vibe door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Benieuwd hoe?