“Een wit interieur?” Zullen de meeste mensen wellicht verbaasd vragen als je begint over een witte bank, stoel én vloerkleed. Maar echt, het kan. Als je wit meubilair uitkiest van het juiste materiaal is het helemaal niet zo ‘besmettelijk’ als je denkt. Daarnaast is het ook nog eens dé woontrend voor aankomend seizoen. We helpen je alvast op weg met wat ideeën.

 

Bij ons is de keuken het hart van ons huis.

En waar is het hart van de keuken? Wij vinden het werkblad dé plek. Dat is niet alleen de plaats waar de lekkere dingen ontstaan. Het is ook een element, dat voor een belangrijk deel de uitstraling van je keuken bepaalt. Denk jij daar ook zo over? Hieronder een paar dingen die je tegenkomt bij het kiezen van een werkblad.

Als het gaat om prijs, is een kunststof/laminaat werkblad de absolute winnaar. Mensen met een culinair getint huisleven weten dat ook. Toch –als het budget het toelaat– valt hun keuze meestal niet op kunststof. “Keukenwoners” kiezen vooral de volgende materialen voor een werkblad. Mét alle voor- en nadelen.

Pasen heeft iets tuttigs. Wellicht hebben de paastakken, pluchen gele keukentjes en geschilderde eieren er iets mee te maken? Wij gaan dit jaar voor een trendy en relaxte Pasen!

Wat is een goede kleur voor de slaapkamer? Het antwoord daarop bestaat uit veel verschillende tinten. Maar één ding hebben ze gemeen: het moet een kleur zijn die jou –heel vaak jullie– een opgelucht gevoel geeft. Sommige mensen hebben dat met wilde, een beetje gekke kleuren. De meesten vinden rust en ontspanning bij kalme en zachte kleuren.

 

Een interieur zonder raambekleding, dat ziet eruit als ogen zonder wimpers. Alle reden dus om je raambekleding de volle aandacht te geven bij de interieurkeuzen die je maakt. Immers licht –zeker ook zonlicht– bepaalt de sfeer en toonzetting in een ruimte. Met lichtverzachtende zonwering, elegante jaloezieën en stijlvolle shutters transformeer je echt een ruimte. En mogelijkheden zijn eindeloos.