Werkkamer

keukens

Thuiswerken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een werkplek inrichten in huis is dan ook erg belangrijk. Een werkruimte in huis of in het tuinhuis waar je ongestoord je werk kunt doen en die van alle gemakken voorzien is: wie wil dat nu niet? Ga je zelf ook een werkkamer inrichten? Bij Villa ArenA ben je aan het juiste adres voor werkkamer inspiratie.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
    Wat op kantoor zo vanzelfsprekend is, wordt thuis vaak vergeten. Een fijne werkplek start met goed meubilair.

Werkkamer inrichten: inspiratie

Een fijne werkplek in huis is voor veel mensen onmisbaar. Maar wat op kantoor zo vanzelfsprekend is, wordt thuis vaak vergeten. Een fijne werkplek inrichten start met goed meubilair. Weet jij al precies hoe jouw werkkamer eruit moet zien? Kom dan langs bij Villa ArenA en kijk welke mogelijkheden en producten passen bij jouw wensen. Nog geen idee hoe je jouw thuiswerkplek in wilt richten? Deze tips helpen je op weg.

Zorg voor een rustige en motiverende omgeving

Werk je thuis, dan wil je zo min mogelijk afleiding. Rust in je hoofd begint met het creëren van een rustige werkplek, zonder afleiding. Dat kun je doen door je werkkamer in te richten met onopvallende kleuren. Kun je geen volledige werkkamer inrichten vanwege ruimtegebrek? Ook dan kun je nog steeds voor rust zorgen. Staat jouw bureau bijvoorbeeld in de slaapkamer, plaats dan een kamerscherm tussen de werkplek en het bed. Zo maak je er toch een eigen plekje van.

Kies voor de juiste indeling

Niet iedereen heeft ruimte in huis voor een aparte werkplek. Of misschien moet jij een werkkamer delen met je partner of kinderen. Ga je je werkkamer inrichten, zorg dan dat je toch rustig kunt werken. Kies bijvoorbeeld dan voor een indeling waarbij je zo min mogelijk last hebt van elkaar. En vergeet ook de opbergruimte niet! Aan het eind van de werkdag wil je tenslotte ook thuis je werkplek opgeruimd achterlaten. Zoek jij ideeën hoe je jouw werkplek slim kunt inrichten? Kom langs voor werkkamer inspiratie of plan een afspraak voor gratis interieuradvies. 

De juiste meubels voor een goede (zit)houding

Ga je een werkkamer inrichten, besteed dan extra aandacht aan het meubilair. Een goede, ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld, of een zit-sta-bureau voor de broodnodige variatie in houding. Wat je wensen ook zijn, voor kantoormeubels ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je alvast online wat werkkamer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje bij ons interieurblog.

Werkkamer inrichten? Vind alles wat je nodig hebt bij Villa ArenA

Ben je er klaar voor om live werkkamer inspiratie op te doen? Kom langs bij Villa ArenA. Hier vind je diverse woonwinkels onder één dak. Dus wat je wensen voor jouw werkkamer ook zijn, de inrichting shop je bij ons! Onze woonmall beschikt over voldoende parkeergelegenheid en we hebben ruime openingstijden. Ook buiten kantoortijd kun je dus langskomen als je jouw werkkamer wilt inrichten!


Lees verder over werkkamers in onze blog


Werkkamers vind je hier


Bekijk andere ruimtes