Werkkamer

keukens

Een werkplek inrichten in huis wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Een plekje in huis of in het tuinhuis waar je ongestoord je werk kunt doen en die van alle gemakken voorzien is: wie wil dat nu niet? Maar waar moet een fijne werkplek aan voldoen? Bij onze meer dan vijftig woonwinkels ben je aan het juiste adres voor werkkamer inspiratie. 


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
  • werkkamer
    Wat op kantoor zo vanzelfsprekend is, wordt thuis vaak vergeten. Een fijne werkplek start met goed meubilair.

Werkkamer inrichten: doe inspiratie op

Een fijne werkplek in huis is voor veel mensen onmisbaar. Weet jij al precies wat je  nodig hebt om jouw werkkamer helemaal op maat te maken? Kom dan voor werkplek inspiratie naar Villa ArenA en kijk welke sfeer en mogelijkheden passen bij jouw wensen. Nog geen idee hoe je jouw werkplek in wilt richten? Deze tips helpen je op weg.

• Zorg voor een rustige en motiverende omgeving

Werk je thuis, dan wil je zo min mogelijk afleiding. Die wasmachine die gevuld eigenlijk gevuld moet worden, die vaat die nog staat te wachten… je wilt het eigenlijk even niet zien. Rust in je hoofd begint met het creëren van een rustige werkplek, zonder afleiding. Dat kun je doen door je werkkamer in te richten met rustige kleuren. Maar ook als je niet de ruimte hebt om een volledige werkkamer in te richten, kun je wel nog steeds een rustige werkplek creëren. Staat jouw bureau in de slaapkamer, plaats dan bijvoorbeeld een kamerscherm tussen de werkplek en het bed. Zo maak je er toch een eigen plekje van.

• Werkkamer inrichten? Ga slim om met de ruimte

Niet iedereen heeft ruimte in huis voor een aparte werkplek. Of misschien moet jij een werkkamer delen met je partner of kinderen. Richt de ruimte zo in dat je toch rustig kunt werken. Kies bijvoorbeeld voor een indeling waarbij je zo min mogelijk last hebt van elkaar. En vergeet ook de opbergruimte niet! Aan het eind van de werkdag wil je tenslotte ook thuis je werkplek opgeruimd achterlaten. Zoek jij ideeën hoe je jouw werkplek slim kunt inrichten? Kom langs voor werkkamer inspiratie of plan een afspraak voor gratis interieuradvies. Onze medewerkers weten precies hoe jij jouw werkkamer optimaal kunt inrichten.

• Zorg ook thuis voor een goede houding

Wat op kantoor zo vanzelfsprekend is, wordt thuis vaak vergeten. Een fijne werkplek start met goed meubilair. Een goede, ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld, of een zit-sta-bureau voor de broodnodige variatie. Wat je wensen ook zijn, voor kantoorinrichting inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je alvast online wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje bij ons interieurblog.

Werkkamer inrichten? Vind alles wat je nodig hebt bij Villa ArenA

Is het tijd om werkkamer inspiratie op te doen? Kom langs bij Villa ArenA. Hier vind je diverse woonwinkels onder één dak. Dus wat je wensen voor jouw werkkamer ook zijn, de inrichting shop je bij ons! Onze woonmall beschikt over voldoende parkeergelegenheid en we hebben ruime openingstijden. Ook buiten kantoortijd kun je dus langskomen als je jouw werkkamer wilt inrichten!


Lees verder over werkkamers in onze blog


Werkkamers vind je hier


Bekijk andere ruimtes