Kinderkamer

kinderkamers

Is jouw kind een echte prinses, piraat of wordt jouw kind helemaal enthousiast van een bepaald Disney-figuur? Wat de wensen van je kind ook zijn, jij wilt dat je kroost lekker kan spelen en slapen op de eigen kamer. Ben jij op zoek naar kinderkamer inspiratie om samen met jouw kind de perfecte slaapkamer in te richten? Bekijk ons interieurblog en boek een gratis interieuradvies.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • kinderkamer
  • kinderkamer
  • kinderkamer
  • kinderkamer
  • kinderkamer
  • kinderkamer
  • kinderkamer
    Heeft jouw kroost ook een lading speelgoed, boekjes en kleding? Vergeet dan vooral niet stil te staan bij voldoende opbergruimte.

Vind handige kinderkamer ideeën

Soms is het best even zoeken om een kinderkamer samen te stellen waar jij en je kleine uk blij van worden. Jouw kind wil misschien het liefste een kamer vol met vrolijke kleuren, maar dat is dan weer niet zo bevorderlijk voor de nachtrust. Het zoeken van de juiste balans is hier het advies.

• Combineer de kinderkamer ideeën van jou en je kind

Bekijk samen van welk thema jouw kroost blij wordt en shop bijpassende meubels en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan handige muurstickers, lampenkappen met een print en een vrolijke vloer. Als ouder breng je de rust terug in de kamer door een neutrale basiskleur op de muren aan te brengen en meubels te kopen in een rustige stijl.

• Zorg voor een ‘tijdloos’ interieur

Het is een utopie om te denken dat je kids de kinderkamer ideeën die ze nu hebben over tien jaar ook nog leuk vinden.  Maar het is wel verstandig om te gaan voor een inrichting die over een jaar of vier ook nog prima past.  Anders sta jij over een jaar weer opnieuw kinderkamer inspiratie op te doen. Een manier om dat te voorkomen, is door het thema terug te laten komen in eenvoudig te verwijderen stickers, schilderijtjes en het beddengoed. Zo zorg jij in een handomdraai voor een nieuwe sfeer.

• Creëer voldoende opbergruimte

Heeft jouw kroost ook een lading speelgoed, boekjes en kleding? Vergeet dan vooral niet stil te staan bij voldoende opbergruimte. Je kunt natuurlijk gaan voor een leuke kast, maar onze woonwinkels bieden nog veel meer, originele opberg ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een kist die je met een paar fijne kussens zo omtovert tot een bank. Of wat dacht je van het slim combineren van meubels, zoals een bed met ingebouwde kast, of een bureau onder de hoogslaper.

Slaapkamer inspiratie: shop jouw slaapkamer meubels bij Villa ArenA

Heb jij thuis met je kind voldoende slaapkamer ideeën opgedaan? En is het tijd om de meubels en accessoires in het echt te komen bekijken? Kom naar Villa ArenA: wij hebben ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheid. Graag persoonlijk advies? Onze interieurstyliste helpt je graag. Tot snel!


Lees verder over kinderkamers in onze blog


Hier koop je de leukste kinderkamerspulletjes


Bekijk andere ruimtes