Keuken

keukens

Ga je voor een praktische basis of pak je uit met een luxe kookeiland? Wat jouw keuken ideeën ook zijn, voor inspiratie ga je naar Villa ArenA. Met meer dan vijftig woonwinkels onder één dak, zijn er voldoende winkels om inspiratie op te doen. Of je nu een royale woonkeuken wilt creëren of vooral de ruimte in jouw kleine keuken optimaal wilt benutten, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de beste keuken inspiratie.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • keuken
  • keuken
  • keuken
  • keuken
  • keuken
  • keuken
  • keuken
    Bepaal wat je echt belangrijk vindt. Een keuken koop je niet ieder jaar, dus het is zonde om op de verkeerde dingen te bezuinigen.

Keuken inspiratie nodig? Doe je voordeel met onze tips

Geen enkele keuken is hetzelfde. Niet alleen is bijna ieder formaat en iedere indeling mogelijk, de keuken die je kiest is vooral afhankelijk van jouw smaak en budget. Zoek jij leuke keuken ideeën? Juist omdat er zoveel mogelijk is, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zetten een paar tips voor je op een rijtje, zodat jij gerichter je keuzes kunt maken. 

• Kijk goed naar het soort keuken dat je hebt

Is een kookeiland jouw grote droom? Dan moet je er natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Kijk daarom eerst goed hoe groot jouw keuken is en wat er je er qua indeling mee kunt. Een dichte keuken leent zich bijvoorbeeld vaak minder goed voor een kookeiland, dan een grote woonkeuken. Om teleurstellingen te voorkomen, zorg je dat je de afmetingen helder hebt voordat je keuken inspiratie komt opdoen. En wees niet bang, ook voor kleine keuken inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres! Op basis van de afmetingen kun je de indeling gaan bepalen. Vind je dat lastig? Onze keukenadviseurs helpen je graag!

• Bepaal wat voor jou onmisbaar is in een keuken

Veel werkruimte, een vaatwasser of een stoomoven. Wat vind jij belangrijk in een keuken? Kom je langs om keuken inspiratie op te doen, zorg dan dat je je hier alvast in verdiept. Op basis van wat jij belangrijk vindt in een keuken, kun je met een adviseur kijken of dat ook allemaal past en wat dan de meest praktische optie is.

• Bepaal voordat je keuken inspiratie opdoet wat jouw budget is

Voor ieder budget is er wel een keuken te vinden, maar past het budget dat jij in je hoofd hebt ook bij de wensen die je hebt? Zorg voor een passend budget bij jouw wensenlijst of voor een kleiner wensenlijstje. Daarbij helpt het om voor jezelf duidelijk te hebben wat jij nu echt belangrijk vindt. Een keuken koop je immers niet ieder jaar, dus het zou zonde zijn om op de verkeerde dingen te bezuinigen.

Keuken inspiratie nodig? Je vindt het bij Villa ArenA

Ben jij op zoek naar keuken inspiratie? Wij hebben hiervoor alles in huis. Kom goed voorbereid inspiratie opdoen, door een kijkje te nemen bij ons interieurblog. Daar zetten we de laatste trends voor je op een rij. Het voordeel van shoppen bij Villa ArenA, is dat je ook direct eetkamer inspiratie op kunt doen of dat nieuwe servies in huis kunt halen. Kortom, kom langs bij Villa ArenA voor alles op het gebied van koken en tafelen. Met onze ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheid staat niets een dagje shoppen in de weg!


Lees verder over keukens in onze blog


Keukens vind je hier


Bekijk andere ruimtes