Woonruimtes

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of zoek jij nieuwe meubels voor je woonkamer? Bij Villa ArenA vind je volop inspiratie voor alle woonruimtes in huis. Met meer dan vijftig woonwinkels vind je bij ons ook alles voor jouw slaapkamer, kinderkamer of werkkamer. Kom dus snel langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!


woonkamers

Woonkamer

De woonkamer is voor velen de belangrijkste kamer in het huis. Je ontvangt er gasten, ontspant er na een drukke dag en in veel gevallen is het ook een eet- en werkplek. Je brengt er in ieder geval veel tijd door.

Naar Woonkamer

keukens

Werkkamer

Een werkplek inrichten in huis wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Een plekje in huis of in het tuinhuis waar je ongestoord je werk kunt doen en die van alle gemakken voorzien is: wie wil dat nu niet? Een fijne werkplek in huis is voor veel mensen onmisbaar. Weet jij al precies wat je nodig hebt om jouw werkkamer helemaal op maat te maken of heb je nog geen idee hoe je jouw werkplek in wilt richten?

Naar Werkkamer

Tuin

Loungebanken, tafels, stoelen, parasols en buitenverlichting: wie op zoek is naar tuinmeubelen, kan zijn hart ophalen in Villa ArenA. Verdeeld over vijftig woonwinkels kun je er alles vinden om je tuin of balkon in te richten, helemaal naar jouw wens. Een tuin of balkon is een prachtige uitbreiding van je huis. Het geeft je de […]

Naar Tuin

slaapkamers_

Slaapkamer

De slaapkamer is één van de belangrijkste kamer in huis. Zorg daarom voor een ontspannen en rustige sfeer. Kom jij helemaal tot rust in een chique kamer die niet misstaat in een 5-sterrenhotel? Of is een geordende rommel van kleding, tijdschriften en boeken meer jouw ding? In welke slaapkamer jij het beste slaapt, is een kwestie van smaak.

Naar Slaapkamer

keukens

Keuken

Ga je voor een praktische basis of pak je uit met een luxe kookeiland? Geen enkele keuken is hetzelfde. Niet alleen is bijna ieder formaat en iedere indeling mogelijk, de keuken die je kiest is vooral afhankelijk van jouw smaak en budget. Zoek jij leuke keuken ideeën? Juist omdat er zoveel mogelijk is, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Naar Keuken

badkamers

Badkamer

Is de badkamer voor jou een echte wellness ruimte of moet de badkamer vooral lekker praktisch zijn? Tanden poetsen, een lang bad nemen, naar het toilet, douchen, scheren of je opmaken: de kans is groot dat je meerdere keren per dag in de badkamer te vinden bent. Dan wil je natuurlijk ook dat die ruimte een fijne plek is.

Naar Badkamer

Lees meer in onze blog