Route Klassiek – Studio Nathalie Samson

Nathalie Wieferink-Samson van Studio Nathalie Samson deelt haar favoriete woonitems voor dit najaar. Volg de shoproute die ze voor ons heeft samengesteld. Je herkent haar favorieten aan het speciale label met Nathalie haar naam dat aan het product in de winkel is bevestigd. Want met deze route hoopt ze je te kunnen inspireren met verrassende kleurencombinaties, materiaalmixen, maar ook om minder veilig te kiezen en te ontdekken hoe verrassend dat uit de hoek kan komen. Dus hou jij ook wel van een vleugje fun? Dan is deze route absoluut voor jou samengesteld!

“Modern klassiek met een vleugje fun!”

Begane grond

Mandemakers – Keuken van Kwartsiet

Mijn hart stond letterlijk even stil bij het zien van deze geweldige keuken van kwartsiet. Allereerst zag ik de kleur, toen het prachtige materiaal en vervolgens ook nog eens de stoere en warme mix met het notenhout. De messing details maken het helemaal af. Luxe, elegantie komen hier helemaal samen.

Kijk hier voor meer informatie over Mandemakers

Eerste verdieping

Sucasa – Salontafel Bliss (Eichholtz)

Omdat mijn eigen huis nogal hoekig is, heb ik een voorliefde voor ronde vormen om het geheel te verzachten. Daarbij vind ik deze salontafel met haar prachtige inlegwerk absoluut betoverend. Het patroon geeft een knipoog naar de checkers trend maar dan net even anders en het materiaal zorgt voor die luxe touch.

Kijk hier voor meer informatie over Sucasa

Sucasa – Fauteuil Eichholtz  

Deze fauteuil van Eichholtz is toch TE leuk! De speciale vorm is precies dat vleugje fun wat ik zoek, die leuke knipoog die het geheel speels maakt. Boucle blijft daarbij een heerlijk materiaal om mee te werken. Door de grovere structuur oogt het stoerder maar geeft tegelijkertijd een flinke dosis warmte. Echt een match made in heaven!

Kijk hier voor meer informatie over Sucasa

Berg & Berg – Inbetween van de Ploeg (merknaam)       

Als tegenhanger van de keuken wilde ik een inbetween welke het geheel wel kon dragen maar ook de rode draad dankzij de kleur zou zijn. Wel wilde ik dat het licht en moderner aan zou voelen. Deze inbetween stof van van de Ploeg sluit daar volledig op aan. Stoere structuur, toch licht qua gevoel en een hele bijzondere kleur.

Kijk hier voor meer informatie over Berg & Berg

Tweede verdieping

Goossens Wonen – Kuntsplant Lyrata 210 cm

Planten kunnen wat mij betreft absoluut niet ontbreken in een mooi interieur. En dan het liefst een grote eyecatcher om de ruimte te vullen. Net zoals deze Lyrata van 210 cm. Bijkomend voordeel….voor deze heb je geen groene vingers nodig.

Kijk hier voor meer informatie over Goossens Wonen

Piet Klerkx – Martinellli Tafellamp Pipistrello 620 

Deze hoef ik bijna niet uit te leggen denk ik. Een design klassieker pur sang van mooi formaat. En juist dit soort design elementen doen het fantastisch als tegenhanger voor de uitbundige materialen van bijvoorbeeld de keuken en de salontafel. Het geeft direct extra allure aan de ruimte dankzij het tijdloze karakter.

Kijk hier voor meer informatie over Piet Klerkx

Piet Klerkx – CSRugs Karpet Sauvage organisch  

Al vaker zien we kleden in andere vormen dan het standaard. Het bijzondere aan deze variant vind ik de verschillende structuren die voor extra speelsheid zorgen. De kleur vind ik ideaal als rustige basis tegenover de kleurrijke andere items. Als de wanden bijvoorbeeld ook in een warme greige toon worden geverfd, vormt deze basis het neutrale canvas zodat de rest ervan af kan spatten!

Kijk hier voor meer informatie over Piet Klerkx

Derde verdieping

Art District – Zomers Roze 

De grootte van dit kunstwerk geeft mij dat echte wauw gevoel. Het is enorm! En zie ik echt als eyecatcher zo in mijn interieur hangen. Daarbij heb ik toch een zwak voor het fel fuchisa roze. Het abstracte karakter geeft weer een moderne touch aan het geheel. Het doek is 140 x 220 cm en €5250,-.

Kijk hier voor meer informatie over Art District

Montel – Vaas Pols Potten 

Mooie grote vazen zijn soms best lastig te vinden. Dit prachtige, elegante maar minimalistische exemplaar van Pols Potten staat zelfs al een tijdje op mijn eigen wishlist. Hij is namelijk groot maar dankzij de transparantie en vorm niet te zwaar. En uiteraard kon deze kleur in de match met het schilderij niet ontbreken.

Kijk hier voor meer informatie over Montel

Montel – Bank Montel Wave in oker velvet

Wat een prachtige bank! Allereerst de luxe velvet stof in de kleur oker waar ik uiteraard een zwak voor heb. Wist je overigens dat deze stof ook enorm praktisch is als je deze goed behandeld tegen vlekken? Vervolgens maakt dit model met zijn zachte, ronde vormen het geheel helemaal af. Deze zou het fantastisch doen in mijn eigen ruimte!

Kijk hier voor meer informatie over Montel