Parkeren & bereikbaarheid

villa arena
 

Route naar Villa ArenA Amsterdam

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Woonmall Villa ArenA uitstekend bereikbaar. De woonmall ligt in het gebied ArenaPoort, nabij de Johan Cruijff ArenA. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de woonmall. Villa ArenA bevindt zich in het dynamische voetgangersgebied, dat ook bekend is van de Ziggo Dome, AFAS live, Pathé Arena, een aantal megastores, restaurants en bars.

Openbaar vervoer

Trein of de metro (o.a. lijn 54 richting Gein). Stap uit bij Station Bijlmer ArenA (Hoogoordplein 1). Loop de hoofdingang van dit station uit en sla linksaf. In een rechte lijn loop je binnen 5 minuten naar de hoofdingang van Woonmall Villa ArenA. Gedetailleerde reisplanning? Kijk op www.9292ov.nl.


Auto

Vanaf de A2 neem je de afslag 1 ‘Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk ad Amstel / Transferium’. Volg de borden P4 of P5. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Navigatieadres: De Entree 1, 1101 BH Amsterdam Zuid-Oost.

Bij evenementen in het gebied (wedstrijden in de ArenA of concerten in de Ziggo Dome) kan het druk zijn op de toegangswegen en de parkeerplaatsen. Kijk hier of er evenementen zijn die mogelijk je planning beïnvloeden.


Parkeren

Woonmall Villa ArenA heeft 2.500 parkeerplaatsen beschikbaar voor auto’s van maximaal 2,00 (P5) en 1,90 (P4) meter hoog. Auto’s die hoger zijn, kunnen parkeren in P1-Transferium (onder de Johan Cruijff ArenA). Parkeergarage P5 is 24 uur per dag open. Voor Villa ArenA kan je parkeren bij P4 en P5. Bij grote drukte kan er ook geparkeerd worden in P10. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Woonmall Villa ArenA. Uitrijden kan 24 uur per dag.

 • Betaling
  Er zijn in totaal 9 betaalautomaten beschikbaar. Deze werken ook na sluitingstijd van Woonmall Villa ArenA. Je kunt alleen betalen met pinpas.
 • Tarieven
  Per 20 minuten: € 1,00
  Dagkaart: € 30,00
  Verloren kaart: werkelijke parkeerduur. Als je kenteken niet te scannen is, dan betaal je € 90,00
  Evenementen: € 15,00

Winkelgebied ArenAPoort

Villa ArenA ligt in het winkelgebied Arenapoort: hét gebied om een dagje winkelen te combineren met een voetbalwedstrijd of evenement!


Klachten

De exploitatie van de parkeerlocaties is in handen van de Gemeentelijke Dienst Parkeergebouwen. Helaas kan Villa ArenA daarom geen actie ondernemen op basis van je klachten. Hier vind je het klachtenformulier van de Parkeergarages van de Gemeente Amsterdam.