Route & Parkeren

Afdrukken

Route & Parkeren, Villa ArenA Amsterdam

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Woonmall Villa ArenA uitstekend bereikbaar. Het bevindt zich in de ArenaPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de woonmall. Villa ArenA bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA. Woonmall Villa ArenA is 7 dagen per week open.

 

Openbaar vervoer

Trein of de metro (o.a. lijn 54 richting Gein). Stap uit bij Station Bijlmer ArenA (Hoogoordplein 1). Loop de hoofdingang van dit station uit en sla linksaf. In een rechte lijn loopt u binnen 7 minuten naar de hoofdingang van Woonmall Villa ArenA. Gedetailleerde reisplanning? Kijk op www.9292ov.nl.

Auto

Vanaf de A2 neemt u de afslag 1 "Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk ad Amstel / Transferium". Volg de borden P4 of P5. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Navigatieadres: De Entree 1, 1101 BH Amsterdam Zuid-Oost. Bij grote drukte kan er ook in P10 geparkeerd worden. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Woonmall Villa ArenA.

Bij evenementen in het gebied zoals wedstrijden in de ArenA of concerten in de Ziggo Dome kan het druk zijn op de toegangswegen en de parkeerplaatsen. Kijk hier of er evenementen zijn die invloed kunnen hebben op uw eigen planning. 

Parkeren

Woonmall Villa ArenA heeft 2.500 parkeerplaatsen beschikbaar voor auto's van maximaal 2,00 (P5) en 1,90 (P4) meter hoog. Auto's die hoger zijn, kunnen parkeren in P1-Transferium (onder de Amsterdam ArenA). Parkeergarage P5 is 24 uur per dag open. Voor Villa ArenA kunt u parkeren bij P4 en P5.

De toegang tot parkeergarage P4 is alleen geopend tijdens openingstijden van Woonmall Villa ArenA. Uitrijden kan 24 uur per dag. 

Betaling

Er zijn in totaal 9 betaalautomaten beschikbaar. Deze werken ook na sluitingstijd van Woonmall Villa ArenA. U kunt betalen met muntgeld, bankbiljetten (€ 5,- € 10,- € 20,-) en bankpas.

Tarieven

Eerste 24 minuten: € 1,00
Vervolgens per 25 minuten: € 1,00
Dagtarief (maximaal): € 24,50
Verloren kaart per dag(deel): € 24,50

Evenementen tijdens winkelopening

Tijdens evenementen is een evenemententarief van toepassing. Let op: wel éérst de evenemententoets indrukken.Wilt u het gewone tarief betalen, dan gebruikt u de evenemententoets niet.

Evenemententarief voetbal: € 12,00
Evenemententarief concerten: € 12,00

Wanneer evenementen plaatsvinden op een tijdstip dat de winkels geopend zijn, wordt de mogelijkheid geboden tot 22:00 uur tegen het geldende parkeertarief of het evenemententarief af te rekenen. Na 22:00 uur afrekenen is alleen tegen het vaste evenementtarief mogelijk. Alle winkels zijn namelijk na 22:00 uur gesloten, parkeergebouwen Amsterdam gaat er dan ook van uit dat alleen evenementbezoekers nog in het gebied aanwezig zullen zijn.

Klachten

De exploitatie van de parkeerlocaties is in handen van de Gemeentelijke Dienst Parkeergebouwen. Helaas kan Villa ArenA geen actie ondernemen op basis van uw klachten en moeten we u verwijzen naar de website www.amsterdam.nl/parkeergarages. Via deze pagina is het mogelijk om onder veel gestelde vragen de klachtenprocedure te bekijken. Of vul direkt het klachtenformulier in.

 

 

50 WOONWINKELS ONDER EEN DAK

Villa ArenA © 2015

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten