Afdrukken

Route naar Villa ArenA Amsterdam

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Woonmall Villa ArenA uitstekend bereikbaar. Het bevindt zich in de ArenaPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de woonmall. Villa ArenA bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA. Woonmall Villa ArenA is 7 dagen per week open.

Openbaar vervoer

Trein of de metro (o.a. lijn 54 richting Gein). Stap uit bij Station Bijlmer ArenA (Hoogoordplein 1). Loop de hoofdingang van dit station uit en sla linksaf. In een rechte lijn loop je binnen 7 minuten naar de hoofdingang van Woonmall Villa ArenA. Gedetailleerde reisplanning? Kijk op www.9292ov.nl.

Auto

Vanaf de A2 neem je de afslag 1 "Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk ad Amstel / Transferium". Volg de borden P4 of P5. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Navigatieadres: De Entree 1, 1101 BH Amsterdam Zuid-Oost. Bij grote drukte kan er ook in P10 geparkeerd worden. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Woonmall Villa ArenA.

Bij evenementen in het gebied zoals wedstrijden in de ArenA of concerten in de Ziggo Dome kan het druk zijn op de toegangswegen en de parkeerplaatsen. Kijk hier of er evenementen zijn die invloed kunnen hebben op je eigen planning. 

Parkeren

Woonmall Villa ArenA heeft 2.500 parkeerplaatsen beschikbaar voor auto's van maximaal 2,00 (P5) en 1,90 (P4) meter hoog. Auto's die hoger zijn, kunnen parkeren in P1-Transferium (onder de Amsterdam ArenA). Parkeergarage P5 is 24 uur per dag open. Voor Villa ArenA kan je parkeren bij P4 en P5.

Uitrijden kan 24 uur per dag. 

Betaling

Er zijn in totaal 9 betaalautomaten beschikbaar. Deze werken ook na sluitingstijd van Woonmall Villa ArenA. Je kan betalen met muntgeld, bankbiljetten (€ 5,- € 10,- € 20,-) en bankpas.

Tarieven

Per 20 minuten: € 1,00
Dagkaart: € 30,00
Verloren kaart: werkelijke parkeerduur. Als uw kenteken niet te scannen is, betaalt u 3x het dagtarief.
Evenementen: € 15,00

Evenementen tijdens winkelopening

Tijdens evenementen is een evenemententarief van € 15,00 van toepassing. Let op: wel éérst de evenemententoets indrukken. Wil je het gewone tarief betalen, dan gebruik je de evenemententoets niet.

Het evenemententarief is geldig vanaf 4 uur voor en tot 2 uur na het evenement. De extra geparkeerde uren gelden de reguliere tarieven. 

Klachten

De exploitatie van de parkeerlocaties is in handen van de Gemeentelijke Dienst Parkeergebouwen. Helaas kan Villa ArenA geen actie ondernemen op basis van uw klachten en moeten we je verwijzen naar de website www.amsterdam.nl/parkeergarages. Via deze pagina is het mogelijk om onder veel gestelde vragen de klachtenprocedure te bekijken. Of vul direkt het klachtenformulier in.