Over Villa ArenA

Slim woonshoppen met gemak

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door Benthem Crouwel Architecten) is met 75.000 m² het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Men kan er terecht in de ruim 50 woonwinkels; van meubels tot vloeren, van droomkeukens tot luxe badkamers en van verlichting tot kunst en decoratie. Wie slim wil combineren is in woonmall Villa ArenA aan het juiste adres. Er is een gevarieerd aanbod voor iedere stijl en voor elk budget.

Woonmall Villa ArenA heeft aan de binnenzijde een sfeervol modern en industrieel karakter. Het uitgebreide horeca-aanbod van 6 aanbieders biedt bezoekers alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf. In het Atrium is een groot Kinder-Speelplein, waar in het weekend gratis onder professioneel toezicht van Ballorig gespeeld kan worden. De kleurrijke kinderbioscoop is een blikvanger en een leuke verblijfplek voor kids.

Woonmall Villa ArenA is goed bereikbaar en bevindt zich in de ArenaPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de woonmall. Villa ArenA bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA. Woonmall Villa ArenA is 7 dagen per week open.

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan in Villa ArenA.

50 WOONWINKELS ONDER EEN DAK

Villa ArenA © 2015

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten