Dit jaar is de kleur Heart Wood als dé trendkleur van 2018 gekozen. Dit is een lichtroze tint met grijze ondertoon. De volwassen grijs-roze kleur, die je kunt associëren met hout, zorgt voor een warm huis met een geborgen sfeer. Heart Wood laat zich makkelijk combineren met ieders stijl en is daarnaast overal te gebruiken.

Interieuradvies CoverEen beetje interieurliefhebber herkent het vast: de behoefte om regelmatig je inrichting te veranderen. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk, want na elke wissel- en schuifsessie voelt je huis weer helemaal als nieuw. 

Voor iedereen die toe is aan een frisse wind door het interieur heeft Villa ArenA in december iets leuks georganiseerd: gratis interieuradvies door professionele interieurstylisten.

 

 

geleefd en stoerIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: industrieel.

Een industriële woonstijl is stoer en kenmerkt zich door het gebruik van geleefde en stoere materialen. Hierbij kun je denken aan grof, onbewerkt hout, staal, beton en metaal.

De kleuren die bij deze woonstijl passen zijn grijs, zwart en legergroen met hier en daar een fel accent als vrolijke tegenhanger.

industrieel wonenRauw en puur. Grof met een vleugje vintage. Stoer, maar ook sfeervol. We hebben het natuurlijk over een industrieel interieur. Industrieel wonen is al lang geen trend meer; het is een woonstijl waar steeds meer mensen voor kiezen. En dat begrijpen wij maar al te goed! 

We zijn he-le-maal weg van ruige materialen, grote meubelstukken en warme woonaccessoires. Villa ArenA heeft de industriële woonstijl uitgeroepen tot herfstthema van dit jaar en daarom wordt deze stijl in de folder, op de website én in de winkels extra uitgelicht.

natuur landelijkIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: natuur/landelijk.

De landelijke, natuurlijke stijl is een stoere woonstijl waarmee je de natuur in huis haalt. Kenmerkend voor de landelijke, natuurlijke stijl zijn de kleuren die je ook in de natuur kunt terug vinden. Denk hierbij aan zand, leem, grijs- en groentinten.