Interieuradvies CoverEen beetje interieurliefhebber herkent het vast: de behoefte om regelmatig je inrichting te veranderen. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk, want na elke wissel- en schuifsessie voelt je huis weer helemaal als nieuw. 

Voor iedereen die toe is aan een frisse wind door het interieur heeft Villa ArenA in december iets leuks georganiseerd: gratis interieuradvies door professionele interieurstylisten.

 

 

industrieel wonenRauw en puur. Grof met een vleugje vintage. Stoer, maar ook sfeervol. We hebben het natuurlijk over een industrieel interieur. Industrieel wonen is al lang geen trend meer; het is een woonstijl waar steeds meer mensen voor kiezen. En dat begrijpen wij maar al te goed! 

We zijn he-le-maal weg van ruige materialen, grote meubelstukken en warme woonaccessoires. Villa ArenA heeft de industriële woonstijl uitgeroepen tot herfstthema van dit jaar en daarom wordt deze stijl in de folder, op de website én in de winkels extra uitgelicht.

natuur landelijkIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: natuur/landelijk.

De landelijke, natuurlijke stijl is een stoere woonstijl waarmee je de natuur in huis haalt. Kenmerkend voor de landelijke, natuurlijke stijl zijn de kleuren die je ook in de natuur kunt terug vinden. Denk hierbij aan zand, leem, grijs- en groentinten.

geleefd en stoerIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: industrieel.

Een industriële woonstijl is stoer en kenmerkt zich door het gebruik van geleefde en stoere materialen. Hierbij kun je denken aan grof, onbewerkt hout, staal, beton en metaal.

De kleuren die bij deze woonstijl passen zijn grijs, zwart en legergroen met hier en daar een fel accent als vrolijke tegenhanger.

winter1Het is winter; tijd om je huis warm en gezellig te maken. De twee trends die je deze winter veel gaat zien zorgen ervoor dat je huis aan zal voelen als een warme deken. Kies voor de donkere trendkleur blauw en combineer dit met een vleugje goud en jij bent klaar voor de winter!

Een van de kleuren die we deze winter – en waarschijnlijk ook nog wel daarna – veel terug gaan zien is blauw.

Net als in de mode, is de kleur blauw nu ook niet meer weg te denken in de interieurwereld.