Vier bekende interieur bloggers richten aan de hand van thema's en de wooncollectie van Villa ArenA een etalage in. Op deze manier maken de bloggers bezoekers van Villa ArenA op innovatieve wijze bekend met de wooncollectie en inspireren ze met bruikbare styling tips. Volg onze bloggers ook via de Villa ArenA Pinterest.


 vos etalage

Interieurblogger Vosgesparis deelt haar sneak peak

Op de blog Vosgesparis deelt Desiree haar passie voor wonen met de rest van de wereld. Een inspirerende blog met veel interieurbeelden in zwart, wit en grijstinten.

Via een forum van een van de woonbladen kwam Desiree zo’n 7 jaar geleden in aanrakening met een hele groep mensen met dezelfde passie voor wonen. Zo ontdekte ze ook de blogwereld. Na een tijd wat Franse blogs te hebben gevolgd leek het haar een leuke manier om de foto’s die ze maakte te bewaren. Haar blog is nu bijna 8 jaar online.

Voor haar sneak peak struinde Desiree 50 winkels af in Villa ArenA en maakt op basis van een moodboard een selectie.

Lees haar blogs:
http://www.vosgesparis.com/2015/09/villa-arena-moodboard.html
http://www.vosgesparis.com/2015/09/a-sneak-peek-at-my-store-window-at.html

Bloggersetalage YVESTOWN geopend

Onze derde blogger in de serie van woonbloggers is YVESTOWN en Yvonne Eijkenduijn heeft net haar eigen etalage geopend. De shopping window is te bekijken op de 3 etage van Villa Arena en open tot 31 december.

 Y etalage

 

YVESTOWNyvestown

Onze derde interieurblogger die komende tijd gaat bloggen richting een inspiratie etalage is YVESTOWN.

Yvonne Eijkenduijn is YVESTOWN. Yvonne is blogger, fotograaf, columnist en schrijfster. Yvonne is geboren en opgegroeid in Nederland maar heeft sinds haar tienerjaren in Amerika, Engeland, Suriname en nu België gewoond.

“I try to live each day like freshly shaven legs under clean sheets.”

Haar blog is te lezen via:

www.yvestown.com/blog/2015/7/villa-arena-storefront-sneak-peek
www.yvestown.com/blog/2015/6/villa-arena-storefront-inspiration
www.yvestown.com/blog/2015/9/my-storefront-for-villa-arena

 

 

Bloggersetalage Beeldsteil geopend

Woonblogster Wendy van Woudenberg van Beeldsteil.com heeft een tweede blog geschreven en heeft zich daarvoor laten inspireren door haar favoriete producten en accessoires in Villa ArenA. Op basis van deze producten heeft zijn ook een Shopping Window ingericht die te bewonderen is op de 3e etage van Villa ArenA.

 BS etalage

Wendy creërt een relaxte en warme sfeer waarbij ze een combinatie gebruikt van modern design en vintage producten. Natuurlijke materialen als katoen, leer en hout maken deel uit van haar gevoel en zijn dan ook verwerkt in haar etalage .

Kom eens langs en doe ook inspiratie op bij de Shopping Window van Beeldsteil!

Beeldsteilbeeldsteil

Onze tweede interieurblogger die komende tijd gaat bloggen richting een inspiratie etalage is Beeldsteil. Beeldsteil is een lifestyle , fotografie en interieur blog met een Scandinavisch tintje. Opgericht in 2010 door Wendy van Woudenberg : fotograaf, stylist en online beeld- en teksteditor.

Haar blog is te lezen via:

http://www.beeldsteil.com/2015/04/villa-arena-window-display-inspiration.html
http://www.beeldsteil.com/2015/05/villa-arena-window-display.html

 

 


Eerste bloggersetalage feestelijk geopend

Speciaal voor de Villa ArenA Shopping Window maakte AprilandMay de afgelopen maand een selectie van inspirerende items en op 26 maart kwamen Jantine en Vivian persoonlijk langs om hun etalage te openen.

aprilMay1

"Het is altijd spannend om te zien of een idee ook daadwerkelijk tot leven komt zoals je vooraf bedenkt. Na het spotten van alle items hebben we deze samengebracht in een moodboard en zijn aan de slag gegaan met de etalage. Het is erg leuk om te zien dat het eindresultaat onze verwachtingen matched en we zijn dan ook heel blij met het eindresultaat" aldus AprilandMay.

aprilMay5

Kom ook eens kijken, de bloggersetalage vind je op 3e etage tussen de winkels van Art District en Montèl.

Opening AprilandMay bloggers etalage

Donderdag 26 maart om 17.00 uur is de opening van de eerste bloggers etalage. We nodigen je uit om dit bij te wonen onder het genot van een hapje en drankje.

We ontvangen je graag op 3e etage tussen de winkels van Art District en Montèl


 aprilmay

Jantine en Vivian vormen het team achter AprilandMay.
“Wij geloven dat in alles een verhaal schuilt. En al deze verhalen willen wij graag delen. We creëren, inspireren en zijn actief als curator. Het is onze passie om dit alles samen te brengen. Puur, simpel en persoonlijk.”

In 2008 startte Jantine met haar bureau, dat zich richt op interieur, styling en concepten. Kort daarna kwam Vivian erbij. De een geboren in april, de ander in mei en alles viel alles op z’n plek: AprilandMay ging aan de slag!
Om te beginnen met bloggen. Het blog-werk is een bron van inspiratie. Het is een manier om de liefde voor interieur te delen en wooninspiratie door te geven aan anderen.

Op dit moment verzorgen Jantine en Vivian twee blogs, waarbij het blog AprilandMay MINI nieuwe inzichten deelt op het gebied van dingen voor kinderen en kinderkamers. In 2012 opende online shop, byAprilandMay, de digitale deuren. Hier vindt de bezoeker een betoverende verzameling van vintage items, een selectie van design producten en verder een kleine collectie van eigen producten. AprilandMay is online sterk aanwezig.

Het bedrijf kent de kracht van het combineren van diverse online kanalen en wil graag van betekenis zijn voor andere karakteristieke merken.

 http://blog.aprilandmay.com/2015/02/villa-arena-shopping/

http://blog.aprilandmay.com/2015/02/villa-arena-window-inspiration/