Blog-event-Header 

Villa ArenA Blogevent Archief

Villa ArenA ging  samen met Blogtoday, vt wonen en Flair op zoek naar dé Villa ArenA Blogger 2014. Met elkaar begon op zaterdag 5 april de zoektocht naar nieuw talent. Bijna 100 bloggers kwamen meedoen en luisteren naar de verhalen van topbloggers Vosgesparis,  Beeldsteil,  April&May,  Interiorator en Stylecookie

Een aantal aanstormende talenten kreeg daarna de gelegenheid om drie masterclasses te volgen, gegeven door onze toonaangevende bloggers en daarmee de kans zich te ontwikkelen tot een professionele blogger. Op 28 april werd uit die grote groep inzendingen 10 masterclass winnaars bekend gemaakt. Inmiddels is Marlies Huisman verkozen tot winnaar van het Villa ArenA blogevent 2014! Gefeliciteerd Marlies!

Bekijk hieronder het archief van alle ingezonden blogs.


Maartje van Suijdam

Blogger: Maartje van Suijdam @ http://www.woonguide.nl/

10blog02

Ontdek de woontrends in Villa ArenA

Ieder seizoen presenteren de interieurmerken hun nieuwste collectie, toegespitst op de trends van dat moment. In Villa ArenA komen deze collecties samen in de 50 verschillende winkels van de woonmall. Het is dan ook dé plek om de huidige trends in interieurland te spotten, kijk je mee?

Lees meer

 

 

blog40

Woonguide ontdekt: De Tafelaar in Villa ArenA

Ik bracht een bezoek aan woonwinkel De Tafelaar in Villa ArenA en ontdekte prachtige meubels van veelal natuurlijke materialen. Stap in de wereld van De Tafelaar en laat je inspireren!

Lees meer

 

 

blog52

Laat je verrassen door de leukste woonaccessoires in Villa ArenA

Als interieurliefhebber loop ik regelmatig even binnen bij een woonwinkel of conceptstore voor leuke accessoires of om nieuwe ideeën op te doen. In welke winkels doe jij inspiratie op voor je interieur? Voor de meesten zal dit niet zo snel een woonboulevard of woonmall zijn.

Maar Villa ArenA is anders! En ik laat je graag zien waarom…
Lees meer

 

blog37Er is niets fijner dan te kunnen genieten van je eigen thuis. Op Woonguide inspireer ik je graag om je huis ook echt je thuis te laten voelen – “We’re all trying to create a home where everyone wants to be” (Wendy Moore).

En waar kan je hiervoor beter slagen dan in Villa ArenA. Met 50 winkels onder één dak vind je hier een ruim en divers aanbod om je eigen thuis in te richten. Ik bracht een bezoek aan Villa ArenA en ging op zoek naar inspiratie voor een gezellig en persoonlijk familiehuis....

Lees meer

Nesrin Kaynak

Blogger: Nesrin Kaynak @ http://dailycupofblablabla.wordpress.com

blog41Ik vond het contrast bij Goossens wonen & slapen in Villa Arena woonmall. Niet alleen het contrast in de winkel van Goossens, de verschillende stijlen, meubelstukken, inrichtingen maar ook het contrast in mijzelf.

Ik ging van geen ervaring met een professioneel camera naar een obsessie, mijn oog bleef door de lens kijken en foto’s maken. Het contrast. Voor elke inrichting, smaak, wel of geen interieuraddict en stijl, bij Goossens heb je kwaliteit en service.

Lees meer

 

 

 

blog22Mijn eerste bezoek aan Villa Arena was voor het #VillaArenaBlog georganiseerd door Blogtoday, Villa Arena, vtwonen en Flair. Nog nooit eerder had ik zo een dynamisch, ruimtelijk, prettig en overzichtelijk woonmall in Nederland bezocht.

De architecten van Benthem Crouwel hebben een geweldig gebouw ontworpen. Je komt er als bezoeker natuurlijk voor eigen interieur, maar het interieur van de woonmall zelf ontgaat je niet als interieurlover....

Lees meer

Marvin Kolk

Blogger: Marvin Kolk @ http://whiteboxliving.nl/

10blog03Het is al door menig historicus, theoloog, econoom of ondernemer gezegd: we leven in een overgangsperiode. Op sociaal, economisch en politiek gebied zijn er grote onzekerheden. Wat hierna komt valt te raden…

Lideweij Edelkoort heeft het over een renaissance en Hilde Roothart over een restart. We kijken vooral terug op ons rijke verleden, nemen al het goede daarvan mee en incorporeren dit in de toekomst.

Lees meer

 

blog42Woonfabriek: 80 verschillende winkels onder een dak

Meer foto's

 

 

 

 

blog602Into the woods!

Spending some time in a tree house is definitely on my bucket list. I have a strong feeling it can easily be my new happy place to spend lots and lots of time. Being away from the hustle and bustle of the big city, into the serenity and calm of the forest. Just the sound of birds, the rustling wind through leaves, the smell of wood and the occasional meet and greet with a deer or squirrel

Lees meer

 

blog20Dat je alle gerenommeerde designmerken bij Piet Klerkx kunt vinden, wisten we al. Of dan weet je het nu. Linteloo, Moooi, Artifort… ze hebben het. Wat je wellicht niet wist is dat ze een eigen collectie hebben.

“Deze vier units met meubels hebben we net gerealiseerd”, vertelt de storemanager mij terwijl ik een muur inspecteer. Hij ziet me denken. “Het is kalkverf, mooi hè?” Ik kan het alleen maar beamen..

Lees meer

Carla Swart

Blogger: Carla Swart

10blog09De wereld wordt steeds harder en individualistischer,.... zou dat de komst van deze trend verklaren? Overal hartjes, een ode aan de LIEFDE. Wie kan hier nu op tegen zijn? Het begon al met hartjes op onze cappuccino door geoefende barista’s.

Ook in de mode zien we talloze items met hartjes voorbij komen; jurken, tassen, sjaals enzovoorts. Hier in VILLA ARENA stroomt deze liefdes-trend ook rijkelijk.

Lees meer (pdf)

 

blog19Ik begin op de derde verdieping bij Montèl. De winkel is ruim, fris en licht van opzet en daardoor heel overzichtelijk. De nadruk bij Montèl ligt absoluut op hun bankstellen en fauteuils. Ik ben even neergestreken op een van hun ruime hoekbanken en ik kan zeggen; héél comfortabel!

Terwijl ik daar zit en de winkel in me opneem, klinkt op de achtergrond een rustig muziekje die helemaal past in de sfeer van de winkel.

Lees meer (pdf)

 

Saskia van Beek

Blogger: Saskia van Beek @ http://www.pieceofacookie.nl/

10blog01Trendspotten bij Villa ArenA.

Ieder jaar zijn er weer nieuwe interieurtrends te ontdekken. Aan veel van deze trends zou ik graag mee willen doen, maar ja... dat gaat natuurlijk niet. Een goed alternatief om toch te genieten van al het moois en nieuwe ideeën op te doen is om te gaan trendspotten.

Daarom heb ik een bezoekje gebracht aan Villa ArenA, waar 50 woonwinkels zitten! Hierbij een aantal leuke trends die ik tegenkwam.
Lees meer

 

blog43

Banken en meer...

Inmiddels is dit alweer de derde blogpost over Villa ArenA. Ik heb het gevoel dat ik jullie toch wat uitleg verschuldigd ben.

Op 5 april was er een Blogevent dat werd georganiseerd door Villa ArenA, Blogtoday, VT Wonen en Flair. Daar heb ik aan meegedaan en nu behoor ik tot de 10 winnaars die drie masterclasses mogen volgen!
Lees meer

 

blog51

Waarom winkelen bij Villa ArenA?

In één van mijn eerder blogpost gaf ik al aan dat ik mee doe aan een blogwedstrijd van Villa ArenA. Het leuke is dat ik 'de Villa' van tevoren niet echt kende. Inmiddels ben ik er een aantal keren geweest en vind ik het een leuke plek om inspiratie op te doen.

Bij een Woonmall denken de meeste mensen (ikzelf uiteraard ook) aan winkels met voornamelijk grote meubels zoals tafels, banken, bedden, kasten en zelfs keukens.
Lees meer

 

blog18Blogevent Villa ArenA

Op de bovenste verdieping van Villa ArenA zit mijnwoonwinkel.nl. Ik wist niet zo goed wat ik me daar bij voor moest stellen, buiten dat het woonartikelen zouden zijn (maar ja... dat geldt voor heel Villa ArenA).

Het bleek een winkel te zijn met een mix van stoere, chique en vintage producten. Vintage past natuurlijk ook precies in mijn straatje. Ik zag onder andere deze kisten. Ideaal als decoratie of om speelgoed van dochter E. in op te bergen. Lees meer

Cindy Nortan

Blogger: Cindy Nortan @ http://zo-mooi.blogspot.nl/

10blog08Etnische invloeden zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Je hoeft hier voor niet meer ver te reizen. Ook bij Villa Arena kun je dit heel goed zien.

Culturen raken steeds meer verweven met elkaar en we gaan dit steeds meer omarmen. Rijke stoffen, bonte kleuren, glanzende materialen en alles mag door elkaar.

Lees meer

 

 

blog44Profijtmeubel en Pronto for the entire interior of your home

All the pictures are taken at interior store Profijt Meubel en Pronto in the Villa Arena Shopping Mall in Amsterdam.

Meer foto's

 

 

10blog2210 Redenen om te shoppen bij de Villa Arena Woonmall

Wie gaat er tegenwoordig nog naar een woonmall? Dat dacht ik eerst ook, maar daar denk ik nu echt anders over! Doordat ik 1 van de 10 winnaars ben van het Villa Arena Blogevent, heb ik de kans gekregen om de Villa Arena woonmall in Amsterdam goed te ontdekken. Ik ben er in korte tijd 4 keer geweest om diverse blogopdrachten uit te voeren. Lees meer

 

Vblog16oor leuke woonitems en woonideeën ga je naar Villa Arena! Met 50 woonwinkels is Villa Arena de grootste Woonmall van Amsterdam. Misschien moet ik mij schamen, maar ik was hier nog nooit eerder geweest. Ik kende deze Woonmall alleen van de woonprogramma’s op tv. Ter gelegenheid van het Villa Arenablog-event heb ik eindelijk kennis mogen maken met dit shopwalhalla.

Lees meer

Joyce Croonen

Blogger: Joyce Croonen @ http://www.mydubio.com

10blog05I try, but I have to admit: other people are better at making sustainable choices.

My boyfriend for example insists on buying biological food and I think that if the world comes to an end but somehow magically our garden remains intact, we will still survive because of all the food that’s in there…

Lees meer

 

10blog20The last few weeks I attended three different workshops given by the best interior bloggers  for the Villa ArenA blog event.

Great to hear those guys talk about their blog and how they view the blogging world and their own role in it. It gave me the reassurance that having doubts is normal and that everyone creates their own rules in this sometimes chaotic blogging world.

Lees meer

 

Lblog14ast Saturday I joined several other (aspiring) interior bloggers at the Villa Arena blog event where quite a few big Dutch interior bloggers gave workshops.

Seriously, the line up was impressive! Vosgesparis (great meeting you!), Beeldsteil and April&May to name a few.At the end of the day we got the assignment to photograph three selected shops, and this carpet at Marc Janssen immediately caught my eye.

Lees meer

Saskia Gorter

Blogger: Saskia Gorter @ http://saskiagorter.wordpress.com

10blog07Koper, chroom en goud blijven we deze zomer zien en dit gaat de komende maanden mogelijk worden aangevuld met messing en gekleurde metallics.

Meer variatie dus! Het glimmende materiaal straalt luxe uit en het is goed te combineren met een industriële interieur door de mooie mix van grove structuren (hout en beton) tegenover de gepolijste metalen.

Lees meer

 

blog45

Vandaag in de spotlight staat Mijnwoonwinkel.nl. Met hun exclusieve collectie en een eigenwijze winkelaankleding zijn ze alles behalve een standaard meubelwinkel. Bekijk en oordeel zelf.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Ga naar Mijnwoonwinkel.nl voor meer informatie, of om de uitgebreide collectie meubels en accessoires te bekijken.

Lees meer

 

10blog21

Villa Arena: alles voor je interieur onder een dak!

Stoelen, kasten, lampen, bedden, interieuraccessoires en meer… Ga je verhuizen, samenwonen, of heeft je interieur gewoon een update nodig? Je kunt dan wekenlang iedere zondag woonboulevards afstruinen, maar ik heb een veel betere tip voor je! Ga naar Woonmall Villa Arena in Amsterdam!

Lees meer

 

blog182Ben je op zoek naar hippe nieuwe items om je woning mee in te richten, dan ben je bij Villa Arena zeker aan het juiste adres. Deze woonmall is ruim 50 woonwinkels rijk en is daarmee de grootste van Nederland.

Vorig weekend heb ik heb dit gigantische woonwinkelcentrum bezocht (in mijn vorige blogpost lees je precies hoe ik hier ben beland) en hieronder zie je welke winkels en producten mij het meest hebben geïnspireerd.

Lees meer

 

Floor Eizema

Blogger: Floor Eizema @ http://www.jadepillar.com

10blog04They say that 3 makes a trend.

And although I know Sunday is usually Fashion School day, I would like to share with you some of the most refreshing interior design trends out there this season. This post is part of the series inspired by the Villa Arena x Blogtoday blogging contest.

Lees meer

 

 

blog46

While at Sanders...

 These pictures were taken at Sanders Meubelstad for the Villa Arena x Blogtoday blogger contest. As I am not aloud to say anything other than that about the pictures - they have to do the talking this time - I wonder:

What story do they tell? What do you imagine when looking at the pictures?

Lees meer

 

blog50

Stuff i love and a big thank you

You might know me a bit by now. I love a clear canvas, consisting of a black and white base, combined with a few colorful accents. Although I love them, purely monochrome interiors are just not me.

When we moved into our new home in December, my boyfriend and I figured that lots of grays and whites would do. Turns out we were wrong.

Lees meer

 

blog603

Peaceful getaway in the city

As we are in the middle of Summer, especially now that I am enjoying temperatures of about 30 degrees, I was inspired by industrial bedrooms. The ones that you can find in houses in the alternative, but cool suburbs of the big city.

The ones that have enormous windows and endless concrete floors. On a black and white canvas, blue, green and red elements stand out.
Lees meer

 

Iblog7 already knew what Villa Arena has to offer, since I have been there quite a few times already when looking for things to add to our new home.

We - me and my boyfriend - are particularly fond of the raw and industrial style, and as I know from my other interior design posts that you are fond of that style too, I captured what are to me the most tasteful details...

Lees meer

Marlies Huisman

Blogger: Marlies Huisman @ http://blog.mliees.com

10blog063 trends in Villa ArenA

Colormix: een trend die ik veelvuldig tegenkwam in Villa ArenA. Verschillende felle kleuren die met elkaar gemengd worden. Ook met prints en kleuren kan worden gemixt zag ik bij Goossens wonen en slapen: een schilderij met felle kleuren, tegen neon aan en een simpele grijze bank met daarop kussens in met een kleurige vogelprint.

Lees meer

 

blog47

Lederland in Villa ArenA

Dit is de tweede post in een serie van 3. Opdrachten die ik maak naar aanleiding van de masterclasses voor Villa ArenA x Blogtoday. Deze tweede opdracht is een reportage in een winkel in Villa ArenA, met de bedoeling de foto’s het verhaal te laten vertellen. Geen tekst en uitleg dus bij deze post. De beelden spreken voor zich: dit is Lederland in Villa ArenA.

Lees meer

 

blog601

Moodboard: celebrate summer!

De zomer vieren, dat kan op verschillende manieren: een tuinfeest, ontspannen op het balkon of de veranda en bijkomen in de slaapkamer. Op het inspiratieplein wil ik deze drie manieren laten zien. Lekker tafelen met vrienden aan een lange, houten tafel. In de zomer is het heerlijk om te relaxen. Even de tijd te nemen voor jezelf. Bijkomen van het feest of je drukke werkdag doe je het best in een lichte slaapkamer.

Lees meer

 

Iblog181n deze blogpost licht ik inspirerende quotes en tips van de bloggers uit en toe. Ook vertel ik meer over de (misschien wel mooiste) winkel van Villa ArenA: de Woonfabriek.

Hier maakte ik foto’s voor de blogwedstrijd van Villa ArenA en Blogtoday. Deze post is tegelijk mijn inzending voor de wedstrijd waarbij ik kans maak om mee te doen met leerzame masterclasses, gegeven door bekende bloggers, én om de Villa ArenA blogger te worden..

Lees meer


50 WOONWINKELS ONDER EEN DAK

Villa ArenA © 2015

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten