inspiring2

 

Woonmall Villa ArenA is klaar voor 2e Paasdag! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en het centrum is gezellig versierd in Paassfeer. Ook kun je je aankoopbedrag terugwinnen bij besteding van €25,- of meer. Toch leuk als je een keuken of badkamer koopt!  

Maar er is nog veel meer te doen en te beleven bij Woonmall Villa ArenA op 2e Paasdag:

 

inspiring4

Gratis interieuradvies

Vind je het lastig om de juiste kleur(en) uit te kiezen voor je woonkamer? Maak voor 2e Paasdag een afspraak met Dorien, de interieurstyliste van Villa ArenA! Zij geeft je gratis advies over je woonwens. Na het gesprek ontvang je het ontwerp op een leuke usb-stick

klik hier om een afspraak te maken

inspiring5

Superleuke gratis kidsworkshops

Kom je op 2e Paasdag naar Woonmall Villa ArenA, dan weet je zeker dat je de lente gaat voelen! Het woonwinkelcentrum is geheel in lentesfeer en op 5 podia bieden we allerlei gratis kook-, tuinier- en kunstworkshops voor kids. Op deze manier beleven de kinderen een leuke middag terwijl de ouders rustig de tijd hebben om te woonwinkelen.

Gratis parkeren

Op vertoon van je kassabon (vanaf € 25) besteed bij één van onze 50 woonwinkels, kun je de gehele dag gratis parkeren bij Woonmall Villa ArenA.

Lekker eten en drinken

Heb je lekkere trek gekregen na het woonwinkelen? Kom gezellig lunchen, een smakelijk broodje eten of genieten van een vers sapje in één van onze vijf bijzondere lunchcafés.

Klik hier voor de voorwaarden.