Word woonwijzer en kom naar hèt WoonIDWeekend in Villa ArenA!

Villa ArenA biedt allerlei organisaties en bedrijven de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het gebied van duurzaamheid, wooncomfort, beveiliging en verbouw. Hiermee is Villa ArenA gastheer van deze woonbeurs en de toegang is geheel gratis!

woonid banner

Kom je met kinderen?

Dan kun je rustig over de beurs wandelen terwijl de kinderen zich vermaken onder deskundig toezicht. Het gehele weekend biedt Villa ArenA gratis kinderopvang en leuke workshops!

Gratis parkeren
*Besteed je voor minimaal 25 euro in Villa ArenA, dan kun je ook gratis parkeren tijdens het WoonIDWeekend. Je maakt gelijk kans op een wooncheque van € 5.000,- !

Wil je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het WoonIDWeekend?
Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

Beursdeelnemers

spnsor valence

Valence

Een wandsysteem hoeft niet saai meer te zijn. Helemaal niet met Valence design! Ontdek de modulaire mogelijkheden en geef je interieur gelijk een esthetische meerwaarde. Het is eenvoudig aan te brengen maar geeft een uitstraling met allure! In onze stand informeren we je graag over alle mogelijkheden.
spnsor kellinger

Kellinger

Speakers lelijk? Niet met de Kellinger hand made design speakers! Betrek deze speakers modieus en creatief bij je interieur waarbij audio wordt toegevoegd aan interieur objecten. Ontdek op onze stand de vele vormen, kleuren en audio mogelijkheden.
sponsor cartoni

Cartoni Design

Op zoek naar duurzaam design? Cartoni Design is een Sociaal Duurzaam Design Label dat zorgvuldig geselecteerde materialen in haar meubels verwerkt op de meest eco-friendly manier. Op onze stand in Villa ArenA laten we eco vriendelijke interieurstukken zien en vertellen je graag over alle mogelijkheden tot maatwerk binnen ons design label.

sponsor lightsaver

LightSaver. Het licht dat levens redt!

Je huis kan niet brandveilig genoeg zijn. De stand van LightSaver informeert je over het belang van licht tijdens een brand. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat de kans op een veilige ontsnapping tijdens noodsituaties wordt verdubbeld wanneer knipperende lichten de kortste vluchtweg aanduiden. Op onze stand laten we je zien hoe snel je ontsnapt als je goed zicht hebt.

sponsor hypotheker

De Hypotheker

Weten hoeveel geld je kunt lenen als hypotheek voor jouw droomhuis? Tijdens het WoonIDWeekend in Villa ArenA op 20-22 oktober weet je het gelijk! Samen met de financieel adviseur van de hypotheker kijk je samen naar jouw financiële mogelijkheden.
spnsor klus

Kluswebsite.nl

Heb je een klus waar je zelf niet aan toekomt? Maar lastig om een betrouwbare vakman in te schakelen die niet al te duur is? Op deze stand maken we je via ipads kluswijzer en leggen we je uit waar je precies op moet selecteren, wat wel en niet werkt en hoe je de beste vakman voor jouw huis regelt!
sponsor muur

Muurmeesters

Heb je ooit van gedroomd om een Hollandse meester aan je muur te hebben? Dit kan tijdens het WoonIDWeekend in Villa ARenA. Muurmeesters zijn (oude) meesters op groot formaat stof. Denk aan Vincent van Gogh, Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn die je mooi groot in jouw huiskamer kunt hangen. Dát is pas kunst aan de muur! Bezoek de stand in Villa ArenA en ontdek de mogelijkheden.
spnsor praxis

Praxis. Superleuke praktische klusworkshops.

Zelf maken is leuk. En je kunt meer dan je denkt! Tijdens onze workshops in Villa ArenA leren we je alles over de meest voorkomende klussen in en om je huis. Denk aan boren en hangen, zagen en timmeren, schilderen, laminaat leggen en kitten. Zo kun je thuis meteen aan de slag. Kom naar onze stand en kies de workshop die bij je past!
sponsor rk

Rode Kruis

Benieuwd hoe mensen in andere werelddelen wonen? Wat zijn hun minimale woonbehoeften? Ontdek samen met je kinderen hoe elders in de wereld woonbehoeften gezien worden en hoe mensen leven. Het opent je woonblik op allerlei gebieden! Kinderen kunnen tevens aan picknicktafels een Rode-Kruis bestempelen en versieren.
sponso osdorp

Tuincentrum Osdorp

Wist je dat hét tuincentrum van Noord Holland in Osdorp ligt? En in het weekend van 20-22 oktober is dit grote, creatieve én sfeervolle tuincentruim in woonmall Villa ArenA te vinden! We geven je tuinadvies en presenteren we onze traditionele bollenkraam. Oktober is de bollenplant-maand, dus dé periode om te gaan planten! Maar welke bollen? Welke kleuren? Hoeveel? Kom naar onze stand en word tuinwijzer!
spnsor hoekw

Home Experience

Op het buitenplein tegenover voetbalstadion Amsterdam ArenA staat een hele grote trailer waar je je kunt laten informeren over alles wat met Installatietechniek, duurzame energie, energiezuinige verlichting, brand en beveiliging te maken heeft. De trailer is ingericht als Home Experience waarin je niet alleen woonwijzer maar zeker ook duurzaam wijzer wordt!
spnsor brand

Brandweer Amsterdam, is jouw huis wel brandveilig (genoeg)?

Op het voorplein van Villa ArenA tegen over het voetbalstadion Amsterdam ArenA vind je van alles over Veilig Wonen. Ontdek samen met de Brandweer Amsterdam of jij snel uit jouw woning kunt komen tijdens brand.. Je maakt gelijk een gratis thuisafspraak waarin je advies ontvangt om jouw huis brandveilig te maken. Je ontvangt gelijk een gratis rookmelder!
spnsor bleek

Bleekemolens Raceplanet

Ook aan mannen is gedacht tijdens het WoonIDWeekend! Zij kunnen plaats nemen in de nieuwste McLaren race auto! Maak een selfie voor je fans en win gelijk een race-arrangement voor een dag racen op het circuit van Zandvoort!
sponsor somfy

Somfy Smart Home

Ontdek alle Somfy smart home oplossingen voor elektrische zonwering, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren, hekken, verlichting en huisbeveiliging op onze stand in Villa ArenA!
sponsor odysign

Odysign

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde lampenkap! Geprint, foto, stof of behang… alles is mogelijk. Ontdek alle formaten en vormen, voorzien van ieder denkbaar ontwerp. Op de stand vind je allerlei lampen mee ter voorbeeld en inspiratie. Hier zit zeker een lampenkamp naar jouw keuze bij!
sponsor lightswing

Lightswing

Licht op de plek waar jij het nodig hebt. De lightswing zorgt dat jouw hanglamp gemakkelijk verplaatsbaar is via een innovatief ophangsysteem. Licht waar jij het wilt! Kom naar onze stand en ontdek de mogelijkheden.
sponso tonzon

Tonzon

Bespaar tot 40% stookkosten! Tonzon heeft een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld. Je kunt ook zeggen: het bedrijf heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde bereiken. Bestaande vloeren worden met TONZON Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Bestaande zolders blijven in de zomer koeler dan in een standaard nieuwbouwhuis. Kom naar onze stand in Villa ArenA en we informeren je graag
spnsor plant

Home of Happy Plant

Style je interieur af met de juiste planten! Maar welke plantsoort past het beste in jouw huis? En wil je na een paar maanden wat anders? Dan is Home of Happy Plant écht iets voor jou! Elk seizoen ontvang je een nieuwe set planten in jouw gekozen identiteit Basic, Trendy, Nice-t-meet of Classic. Kom de planten bekijken in onze stand tijdens het WoonIDWeekend in Villa ArenA!
spnsor eland

De Witte Eland

Kom lekker proeven op onze heerlijke Sweets Stand! Pure smaken, geweldig design en top kwaliteit uit Scandinavie. De enthousiaste eigenaar Rudy presenteert zijn lekkere sweets in leuke kadoverpakkingen, zodat je direct een uniek geschenk kan kopen of deze ter plekke lekker opsnoept natuurlijk! Tevens worden aanvullend de kruidenproducten gepresenteerd; die je in de keuken kunt gebruiken als smaakmaker en mooi deco stuk!
spnsor WARP

Warp Systems

Op zoek naar een slimme en revolutionaire oplossing op het gebied van vloer- en wandverwarming? Bezoek de stand van WARP Systems tijdens het WoonIDWeekend van Villa ArenA!
spnsor nature

Nature@Home

Breng de natuur naar binnen met Nature@Home! Van restmateriaal tot wandbekleding, alles is geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en sturcturen gecreëerd. Kom naar onze stand en laat je inspireren door onze unieke en gevarieerde collecties!
sponsor mandela

Mandala-stencils

Laat de creatieveling in je los en kom de ontwerpen van Mandala-stencils bewonderen bij onze stand! Mandala-stencils heeft eindeloos veel designs om je interieur op te fleuren. Welke past bij jou?
sponsor masters

Bureau IFA

Door de integratie van creativiteit, kennis en ervaring brengt Bureau IFA interieur en exterieur samen. Wij brengen je graag op nieuwe woonideeën en -inzichten. Kom langs bij onze stand en laat je verrassen!
sponsor tulp

DMG Groep Tulp Keukens

Iedere keuken heeft een eigen sfeer. Het is dan ook belangrijk dat de keuken die je koopt, goed past bij je persoonlijkheid. Kom langs bij Tulp Keukens en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden!
spnsor kabana

Kabana

Een mooie, handgemaakte tafel, wie wil dat nou niet? Hiervoor kun je terecht bij Kabana Design! Kom langs bij onze stand voor meer inspiratie.
spnsor dutchb

DayToNight

Hoe voorzie je een buitenruimte van sfeer- en sidelicht? DayToNight weet hier het antwoord op! Wij combineren onze lichtjes met Nederlands hout en maken zo ieder product uniek in vorm en grootte.
spnsor bamboo

Bamboo Import

Heb jij een interesse in bamboe-aankleding voor binnen- en/of buitenhuis? Bamboo Import is bamboe-specialist op gebied van maatwerk en (tuin)inrichting. Bezoek onze stand, onder andere voor schuttingswerk en pergola’s ben je bij ons aan het juiste adres!
spnsor auping

Auping Plaza

Een goede nachtrust is belangrijk voor een gezond en energiek leven! Bij Auping gaan wij bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu.
spnsor beveiliging

Uw Beveiligingspartner

Hoe veilig is jouw woning? En wat kan je eraan doen om je huis beter te beveiligen? Uw Beveiligingspartner geeft graag een advies om je huis optimaal te beveiligen.
sponsor archguide

De architectuurguide

Wil je een eigen huis laten bouwen? Laat je dan informeren over het realiseren van een duurzaam en energiezuinig huis! De Architectuur Guide is hét platform voor architectuur voor particulieren. Kom langs bij onze stand.
spnsor betaal

Betaal Garant Nederland

Er kunnen zich verschillende scenario’s voordoen, waarbij je hetgeen dat afgesproken is niet geleverd krijgt. Op zo’n moment is Betaal Garant Nederland je steun en toeverlaat. Wij brengen veiligheid en zekerheid van aankoop tot en met oplevering.
sponsor overstap logo

Overstappen.nl

Overstappen van energieleverancier is nog nooit zo makkelijk geweest. Door ieder jaar over te stappen bespaar je gemiddeld €350! Op Overstappen.nl vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw situatie, of je nou gaat voor goedkoop, groen of klantvriendelijk. Kom langs op onze stand, dan helpen we je graag.