Bezoek Stijl & Smaak, de grootste glutenvrijemarkt van NL op 17 en 18 september in Villa ArenA. De toegang is gratis, je kunt naar hartelust proeven en alle producten zijn in de marktkramen te koop (in ruime voorraad). Wij hebben er zin in, kom je ook?


stijlsmaak 3

Lekker proeven in een inspirerende woonomgeving

Het is goed toeven in het atrium van Villa ArenA. Een weekend lang genieten van stijlvolle woon- en foodinspiratie en lekker bewust eten. Ruim 30 kramen bomvol met het grootste aanbod* verse en glutenvrije producten én foodtrucks met glutenvrije vis en snacks. Ontdek de nieuwe smaken van glutenvrije producten, proef versgebakken glutenvrij brood en de lekkerste bites van restaurant Fifteen Amsterdam. Alles te proeven. Alles te koop. Deze gezellige lifestyle markt mag je niet missen!

Win fantastische prijzen!

Ga naar onze speciale Facebook-eventpagina. Daar maak je kans op fantastische prijzen! Meld je aan als bezoeker van Stijl & Smaak Glutenvrije Markt, deel het eerste bericht en win een jaar lang glutenvrij boodschappen doen bij Glutenvrijemarkt.com t.w.v. € 25 euro per maand of een glutenvrij diner voor 2 personen bij Restaurant Fifteen Amsterdam. Houd deze eventpagina goed in de gaten want je kunt nog veel meer winnen en beleven! Klik hier voor de voorwaarden.

 

button facebook
button fifteen
button glutenvrijemarkt

fifteen bottom

 

Grootste glutenvrije markt van Nederland

Woonmall Villa ArenA is er samen met Glutenvrijemarkt.com in geslaagd het grootste aanbod van de beste glutenvrije producten op een inspirerende food & lifestyle markt bijeen te brengen. Hieronder een greep uit het ruime aanbod:

Consenza
Dr Schär
Doves Farm
Yam
Amisa
Le Veneziane
Peak’s
Mixwell
Proceli
Bezgluten
Peijnenburg
Bakery on Main
Céréal
Sublimix
Way Better
le Pain des fleurs
Nairns
Marjan’s Bakery
Sammills
I am Glutenfree
Foodless
Orgran
Riso Scotti
Provena
de Glutenvrije Visboer (zaterdag)
Karels Biofriet (zaterdag en zondag)