Geniet van 30% korting op alle boxsprings bij totaalBED! Deze herstvoordeelactie loopt van 20 november t/m 10 december 2017. 

Hèt WoonIDWeekend in Villa ArenA!

Villa ArenA biedt allerlei organisaties en bedrijven de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het gebied van duurzaamheid, wooncomfort, beveiliging en verbouw. Hiermee is Villa ArenA gastheer van deze woonbeurs en de toegang is geheel gratis!

De Villa ArenA zomersale folder boordevol aanbiedingen. Profiteer van zomerse korting op heel veel artikelen.

Bekijk de Sale pagina. 

Kom woonshoppen in Woonmall Villa ArenA tijdens het pinksterweekend! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en bieden alvast de eerste Pinksterpakkers.

Win gelijk je aankoopbedrag terug bij besteding in één van onze 50 woonwinkels.Toch leuk als je een keuken of badkamer koopt..!

 

Spring is in the air! Gooi je ramen open en pak alvast de eerste zonnestralen. Heb je een tuin of een balkon: dan heb je een heerlijke mogelijkheid om je leefruimte te vergroten.
Geen buitenverblijf? Ook dan kun je heel goed buiten naar
binnen halen! Met de nieuwste Retro Inspiring Spring trend ben je altijd verzekerd van een frisse lichte uitstraling. Laat die eerste zomerbriesjes maar binnenkomen!