Pasen heeft iets tuttigs. Wellicht hebben de paastakken, pluchen gele keukentjes en geschilderde eieren er iets mee te maken? Wij gaan dit jaar voor een trendy en relaxte Pasen!

Scandinavisch Pasen

Scandinavisch is nog steeds dé woontrend van nu. Een Scandi tafelsetting voor de paasbrunch creëer je met veel hout, lichte tinten en één leuke accentkleur. Een hip doorzichtig vaasje shop je bij Profijt Meubel, een mooi plukboeket doet de rest. Heb je niet zoveel met echt groen? Neem bij Profijt Meubel dan ook wat rustgevende kunstbloemen mee. Ook dit houten schilderij van Pronto Wonen past perfect in jouw paasplaatje.

Ei-genwijs

Vind je dit allemaal wel erg sec? Pasen is het uitgelezen moment om te gaan voor grappige details. Tover je linnen servetten om tot Paashazen door ze te vouw tot konijntjes (zoek voor voorbeelden op ‘bunny napkins’). Gegarandeerd succes bij je tafelgasten! Ook kun je mixen en matchen met servies voor een speelse touch. Neem eens een kijkje bij Goossens Wonen. Hier en daar nog wat veren en takken, en je hebt je paassfeer te pakken!

Oost west, paasbest

Het organiseren van een paasbrunch zorgt vaak voor de nodige stress. Niet nodig! Houd de organisatie clean en simpel. Dit doe je door de tafel de avond van tevoren te dekken en hulp in te roepen van je gasten. Uitbuiken na de paasbrunch? Geniet nog even na in een fijne fauteuil. Misschien is Fauteuil Arend van Goossens Wonen wel jouw nieuwe beste maatje. Maak het extra comfortabel met stijlvolle sierkussens van Montel.

Happy Easter!