We gaan met z’n allen langzaam maar zeker terug naar de basis: de natuur. Zo is het helemaal trendy om ook in ons interieur vaker voor natuurlijke materialen en kleuren te gaan. Het aanbod is dan ook zeer groot. En toegegeven: wie kan er nou niet genieten van een kast met karakter, een tijdloos getint behang of een tapijt gemaakt van natuurlijke materialen. Kleed je woning aan, geheel volgens de laatste trend en begeef jezelf in een oase van natuurlijke rust.

Back to before

Heeft je oma nog een antieke kast in huis staan, ga die dan maar snel claimen. Antieke meubels hebben namelijk de eeuwige jeugd. Het is enorm trendy om oude vondsten een nieuw leven te bieden en al dan niet op te knappen. Heeft dat antieke krukje een beschadiging? Even better! Het geeft karakter aan je meubels: perfect zijn is verleden tijd. Begin maar alvast met graven in de schuur, op zolder of bij die maandelijkse rommelmarkt. Ga je liever voor nieuw-oud? Bezoek onder andere Feelings Wonen, Profijt Meubel en Pronto Wonen in Woonmall Villa ArenA en vind hier jouw ideale plaatje.

Natuurkunde

Met aardetinten bewaar je de rust in jouw interieur en kun je tegelijkertijd zoveel kanten op. Maak bijvoorbeeld gebruik van verschillende houtsoorten en ben niet bang om deze met elkaar te combineren. Leuke houten dressoirs bijvoorbeeld hebben ze bij Haco en Goossens in overvloed. Onze liefde voor natuurprints zie je ook veel terug in deze nieuwe trend. Bij Berg&Berg bijvoorbeeld vind je behang in allerlei verschillende natuurprints. Ga jij voor een drukke palmenprint of kies je een rustige natuursteenlook? Leuk tot slot alles nog even extra op met een overvloed aan planten, dit biedt je kamer extra sfeer.

De afronding

Een combinatie van allerlei vormen en maten zorgt ervoor dat je een speels effect creëert in je woon- en of slaapkamer. Bijzettafeltjes met een ronde vorm bijvoorbeeld, zorgen voor een geheel andere look. Je vindt de leukste exemplaren bij Rofra Home. Breng een bezoek aan Kabana voor het grotere werk, hier vind je ronde eetkamertafels naar iedere smaak. Wil jij die winterlook nog even vasthouden? Neem dan volgens de laatste trend een rond tapijt, met hoge polen voor het zachte effect. Hier loop je gegarandeerd de kantjes niet vanaf.