Het is weer bijna Valentijnsdag. Dit is van origine dé dag waarop je jezelf bekendmaakt aan een verborgen liefde, of andersom. Tegenwoordig wordt Valentijnsdag ook vaak door stelletjes bestempeld als een dag waarop je extra veel romantiek in je relatie brengt. Of je nu een relatie hebt of niet, je zou deze dag ook kunnen gebruiken om jezelf eens helemaal in de watten te leggen met nieuwe woonartikelen. Dat kun je perfect doen aan de hand van de volgende super lieve, zachte en rood getinte woontrends. Je hebt het verdiend!

Knuffelen maar!

Je hebt niet per se iemand nodig om eens lekker te knuffelen en daar speelt de ‘fluffy’ trend helemaal op in. Of je nu gaat voor een extra zacht fleecekleedje, kussen van nepbont of tapijt gemaakt van schapenwol: het biedt gegarandeerd comfort. Bij Feelings Wonen vind je bijvoorbeeld mooie sierkussens en tapijten in allerlei verschillende stoffen en met verscheidene patronen. Kies dit heerlijke schapenvachtje , of ga je liever voor multicolor ? Eén ding is zeker: jij komt voorlopig niet meer van de grond af!

Lekker slapen

Over romantische kleuren gesproken: ‘living coral’ is dé trendkleur van 2019. Aangezien Valentijnsdag gaat over romantiek en rood de kleur van de romantiek is, kom je met deze kleurentrend aardig in de buurt. Fleur je slaapkamer op met het beddengoed van Beter Bed. Dit exemplaar van Descanso met barokpatroon slaapt ook nog eens super zacht, hij is namelijk gemaakt van katoen en satijn. Lekker slapen, dát is nog eens self-care.

Aaibaar

We steken het niet onder stoelen of banken: fluweel vind je overal! De stof, ook wel velvet of velours genoemd, kan toegepast worden op bijna ieder item in je huis. Deze zeer aaibare fauteuil  van Tess bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat jij op Valentijnsdag je luie stoel niet meer uitkomt. Of pak gelijk groots uit en geef je favoriete chill-spot in het huis een upgrade met deze bank van Kabana . Zet die tranentrekkende romantische komedie op en nestel jezelf tegen je nieuwe grote liefde aan. Een betere dag kun je bijna niet hebben.

Happy days!