Interieurblog

Onze woonwinkels helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo geven de woonteams ook graag advies, bieden ze inspiratie en wijzen ze je op alle tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze woonspeciaalzaken!

Een frisse wind door je huis doet wonderen! Is het ook jouw goede voornemen om het jaar te beginnen met een frisse start? Dan is dit hét moment om je interieur in een nieuw jasje te steken. In de ruim 50 woonwinkels van Villa ArenA kun je terecht voor de nodige inspiratie! Van meubels tot vloeren, van droomkeukens tot luxe badkamers en van verlichting tot kunst en accessoires. Ook is er iedere zaterdag gratis interieuradvies! Ben jij in 2019 ook toe aan interieur waar je energie van krijgt? Lees dan snel verder!

Brrr, winterse taferelen! Wanneer de temperaturen dalen, blijven we het liefst zo lang mogelijk in bed liggen. De slaapkamer is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt. We slapen immers ongeveer een derde van ons leven. Investeer daarom in een goed bed, kies voor sfeervolle decoratie en creëer de slaapkamer van je dromen! Ontdekken hoe je dat doet?

De winterperiode breekt weer aan, wat betekent dat de dagen kouder en korter worden en het weer guurder. We gaan op zoek naar lichtpuntjes tijdens de donkere dagen die zorgen voor sfeer en gezelligheid. In Villa ArenA shop je lampen in alle soorten en maten volgens de laatste trends in verlichting. Benieuwd welke dat zijn?

Tegels zijn onmisbaar in de badkamer. Er zijn maar weinig materialen die zo goed tegen vocht kunnen en zo gemakkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast creëer je door de verschillende kleuren, materialen en legpatronen een mooi en speels effect in je badkamer. Inspiratie nodig? Lees hier de suggesties van Brugman Keukens & Badkamers!

De winter is de perfecte periode om aandacht te besteden aan je interieur. Met deze 5 tips van Rofra Home maak je je huis voor het hele winterseizoen winterklaar! 

Met sfeerlichten in huis worden de wintermaanden direct een stuk gezelliger! Goossens Wonen en Slapen zorgt voor veel lichtpunten in huis! Want dat het buiten eerder donker is, hoeft nog niet te betekenen dat het binnen ook een sombere bedoening moet zijn.