Interieurblog

Onze woonwinkels helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo geven de woonteams ook graag advies, bieden ze inspiratie en wijzen ze je op alle tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze woonspeciaalzaken!

 

De winter staat voor de deur, de dagen worden donkerder en de temperatuur daalt. Tijd om het in huis gezellig te maken! In deze blog delen wij de beste woontips om je huis najaarsproof te maken. Benieuwd welke dit zijn?

 

Hotelglamour: creëer je eigen thuislobby
Hotelglamour: haal de vijfsterrenstijl in huis

Het is elegant, chique en heeft de allure van een vijfsterren hotel. We hebben het over de nieuwe woontrend waarbij je de hotelluxe in huis haalt. In deze stijl draait het om de fijne lijnen en texturen, velvetstoffen, grote eyecatchers en warme kleurenpaletten. Geniet van een overweldigende thuissuite, een rooftop bar in je tuin en een ontbijt in je eigen lobby.

 

Herfstweer. Zwiepende regens. Gordijnen van natte droefenis storten zich uit over glimnatte daken. Met steeds kaler wordende takken protesteren bomen tegen het laaghangend grijs. En de mens? Roept die ook in wanhoop tot de wolken? Welnee, de mens denkt: bekijk het maar daarbuiten, want ik zit hier lekker op de bank. Met thee, koek, een pizzapunt, Netflix, m’n lief, een voorleesboek, de kinderen in onesies…

 

De ene mens is een koukleum, de ander een kacheltje. Dus over de vraag hoe warm het moet zijn in de slaapkamer, kunnen de meningen uiteenlopen. Wat geen probleem is, zolang je helemaal zelf kan bepalen hoe warm of fris het in jouw slaapkamer is. Maar dat is niet altijd zo. (Gelukkig maar!) Hier een paar tips om er samen lekker bij te liggen.

 

Lekker op vakantie geweest naar een tropische bestemming of heerlijk in eigen land? Na deze warme zomer mogen we weer aan het werk. We werken steeds vaker vanuit thuis; meer tijd voor je gezin, meer flexibiliteit en rollend je bed uit naar je bureau. Reden voor een fijne en goede werkplek. De juiste atmosfeer zorgt voor een stress-vrije ruimte, bevordert je creativiteit en stimuleert je productiviteit. Maar hoe creëer je dan de juiste atmosfeer?

 

Als het gaat om interieurtrends hebben hoekige en rechthoekige patronen een aantal jaren flink op de voorgrond gestaan. Een tegenreactie kon niet uitblijven. Nu is het zover. Ze rollen de interieurs binnen. Zonder begin en zonder einde. Ze zijn de zon en de maan. Het leven en de kosmos. Ronde vormen, vrouwelijk en krachtig. CIRKELS!