Interieurblog

Onze woonwinkels helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo geven de woonteams ook graag advies, bieden ze inspiratie en wijzen ze je op alle tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze woonspeciaalzaken!

Het is belangrijk dat je een werkblad kiest dat bij jou en je keuken past. Tulp Keukens zet de meest populaire materialen voor een keukenwerkblad voor je op een rijtje!

Zo veel vloeren, zo veel smaken. Een vloer is een bepalende factor binnen de sfeer van je huis. Niet onbelangrijk om een goede keuze te maken dus! Van materiaal en type tot afwerking en kleur. Het één zorgt voor een warm effect, steen eerder stoer. Dan heb je nog de praktische voordelen van PVC, en tot slot de belangrijke keuze voor kleur.. Berg&Berg zet de 3 vloerentrends van deze winter voor je op een rijtje. Welke is jouw favoriet?

Je bent toe aan een nieuw bed. Kies je voor een boxspring of een ledikant? totaalBED zet de 7 belangrijkste verschillen op een rij.

vos etalage

Op de blog Vosgesparis deelt Desiree haar passie voor wonen met de rest van de wereld. Een inspirerende blog met veel interieurbeelden in zwart, wit en grijstinten.

Y etalage

Onze derde blogger in de serie van woonbloggers is YVESTOWN en Yvonne Eijkenduijn heeft net haar eigen etalage geopend. De shopping window is te bekijken op de 3 etage van Villa Arena en open tot 31 december.

BS etalage

Woonblogster Wendy van Woudenberg van Beeldsteil.com heeft een tweede blog geschreven en heeft zich daarvoor laten inspireren door haar favoriete producten en accessoires in Villa ArenA. Op basis van deze producten heeft zijn ook een Shopping Window ingericht die te bewonderen is op de 3e etage van Villa ArenA.