maak kennis met woonfabriek

Woonfabriek: Elke dag verrassend anders

Je ervaart er hetzelfde effect als in de straatjes van Marrakesh: het is er druk maar uitnodigend, onoverzichtelijk maar spannend. Woonfabriek is een inspiratiebron, die hebberig en blij maakt.

De circa 80 exposanten die zich hebben verzameld in Woonfabriek zorgen samen voor een heel breed assortiment. “Dit is een woonwarenhuis waarin de shop-in-shopformule met volle overtuiging is doorgevoerd”, zegt bedrijfsleider Niccolo Zumpolle. Doordat het assortiment zo veelzijdig is, kan iedereen hier wel wat moois vinden. Woonfabriek heeft een verrassend aanbod voor elk budget.

“We hebben vriendelijke en vrolijke verkopers
die meedenken met de klant”

Stylistenparadijs

Klassiek, vintage, stoer, modern of industrieel… waar de voorkeur ook ligt, een ontdekkingsreis door Woonfabriek is altijd de moeite waard. Ook voor bezoekers die er al eens geweest zijn, want Woonfabriek staat niet stil: “Onze stylisten zijn vijf dagen per week bezig om de trends op een vernieuwende manier te vertalen naar onze shop”, aldus shopmanager Maartje Dres. Tegenwoordig kan en mag heel veel in het interieur en door het mixen van verschillende stijlen krijg je vaak een verrassend en spannend resultaat.

Losjes maar betrouwbaar

Bij Woonfabriek heb je alle vrijheid om rond te neuzen en te dwalen tussen al het moois. Maar het spoor bijster raken, dat is niet nodig. Niccolo: “We geven onze klanten graag de ruimte. We hebben vriendelijke en vrolijke verkopers die meedenken met de klant.”

Gaat het om zaken als garantie, dan gelooft Woonfabriek niet in de losse aanpak maar in degelijkheid. Woonfabriek is aangesloten bij CBW.

“De botanische trend is nog steeds duidelijk zichtbaar:
veel groen en natuurlijke materialen”

Hebbes!

Ben je eenmaal aangestoken door de vibes van Woonfabriek, dan wil je meteen meenemen wat je hebt ontdekt. Bij grote hoekbanken is dat niet altijd mogelijk, maar vrijwel alles wat je kan oppakken, kan meteen mee richting huis. Hebbes! Woonfabriek is een winkel waar de vaart in zit. Elke dag staat bol van nieuwe ideeën en aanvullingen op de huidige collectie.

Van donkergroen naar pasteltinten

Alle trends ontmoeten elkaar bij Woonfabriek. Welke trend valt Maartje op in dit geheel? “De botanische trend is nog steeds duidelijk zichtbaar: veel groen en natuurlijke materialen, rijk gecombineerd met stoffen zoals velours. Dit voorjaar gaan we veel pasteltinten zien zoals lichtroze en zachtblauw. Twee kleuren die rust en optimisme uitstralen.”

Op=op

woonfabriek aanbieding

De 3-zitsbank Bilbao is voorradig in deze lichtgrijze stof en kost nu 649,- (op=op).

Op de lederen of stoffen stoelen van Raw Design geldt nu de actie 6 halen, 5 betalen. Stoel (stof KOS) zonder arm vanaf 140,-. Stoel (leer Buffalo) zonder arm vanaf 189,-.

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van de Woonfabriek.