maak kennis met beterbed

Beter Bed: alle ruimte voor het grote voordeel

In gesprek met Kemal Donmez van Beter Bed

De winkel van Beter Bed in Villa ArenA is afgelopen september verbouwd. Het resultaat mag er zijn. Mooie inrichting, overweldigende keuze, maar hoe zit het met Beter Beds grote voordeel? Past dát nog wel in de nieuwe winkel?

“Tuurlijk,” zegt bedrijfsleider Kemal Donmez “kijk maar om je heen. Overal zie je het grote voordeel.” Beter Bed is verbouwd, maar niet veranderd. We zijn nog steeds die grote inkoper (1.135 winkels in Europa), die betrouwbare producten aanbiedt voor een prijs waar je niet echt van wakker ligt.

“Ons systeem van productgarantie zit goed in elkaar.
Op naar de 100% klanttevredenheid”

95% van de klanten tevreden!

Beter Bed scoort hoog in klanttevredenheid. Maar die 5% die niet tevreden is, neemt de winkel serieus. Kemal Donmez: “Wij zijn vóór de nachtrust van onze klanten, niet ertegen. Gelukkig zit ons systeem van productgarantie goed in elkaar. Op naar de 100%!” Verder is tevredenheid niet alleen iets van na aankoop van een bed, matras of slaapkamerkast. Ook vooraf wil je als klant dingen zien als enthousiasme, persoonlijke interesse en productkennis.

Slimme klanten

In de 30 jaar dat Beter Bed nu bestaat, is er uiteraard veel vakkennis opgedaan. Volgens Kemal kan zoiets ook gezegd worden van de winkelbezoekers. Veel mensen weten tegenwoordig heel goed wat er allemaal mogelijk is op het gebied van slapen. Beter Bed heeft ze graag als klant. Want je praat samen over de belangrijkste kamer van het huis. Kemal: “Sommigen hebben zich zo verdiept in de producten, dat ze zo de verkoop in kunnen. Ik hou daar wel van!”

“Sommige klanten hebben zich zo verdiept in
de producten, dat ze zo de verkoop in kunnen”

Boxspring-juweel

Bij een ongekende grote keuze is het niet makkelijk om een productfavoriet te kiezen. Toch lukt het Kemal om iets aan te wijzen. Hij wijst op een trend die het interieur van een slaapkamer duidelijk verrijkt: boxsprings met gestoffeerde matrassen en luxe topmatras. De Karlsson is een juweel van een boxspring die zich laat samenstellen naar eigen wens en budget. Daarnaast is de diamant van de collectie een traagschuimmatras van Mline. Wie eenmaal daarop heeft gelegen, wil hem ook in de eigen slaapkamer.

kerstwens

Winkelwens-actie: gun elkaar het beste

December is de tijd om elkaar wat te gunnen. Bijvoorbeeld een betere nachtrust! Wie langskomt tussen 14 en 31 december en een wenskaartje invult, maakt kans op een prijs voor een ander: een nieuw bed of een beddengoedpakket, waarmee je er comfortabel bij ligt!

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Beter Bed.