maak kennis met totaalBED

totaalBED: een zeer gezonde investering

Een beetje rare vraag aan Jaco Kok, bedrijfsleider bij totaalBED: “Waar ligt u nu wakker van als slaapvakman?” Het blijkt dat Jaco altijd zeer goed de slaap kan vatten. Dit niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn bed thuis, maar ook door de klanttevredenheid die totaalBED scoort. Die is hoog.

maak kennis met kabana

Kabana Design: kiezen voor echt en eigen

Ik ben gaan zitten op een design bank. Een wat eigenwijze bank dus. En als ik om mij heen kijk, zie ik ook een tamelijk eigenwijze winkel. De drijvende kracht achter Kabana, Aleksandar Spaic, heeft een logische verklaring voor mijn indruk: “Wij zijn helemaal van het maatwerk. Je ziet gewoon dat iedere klant hier zijn eigen droommeubels krijgt.”

maak kennis met tulp

Tulp Keukens: Nederlands fabricaat!

Dat klinkt degelijk ouderwets: Nederlands fabricaat. Zijn Tulp Keukens echt zo ouderwets? Helemaal niet, blijkt tijdens het bezoek aan het filiaal in Villa ArenA. Maar als je kijkt naar techniek en materialen, dan heb je inderdaad te maken met degelijkheid.

maak kennis met bakerstreet

Bakerstreet: aardslekkere broodjes

In het atrium van Villa Arena zweeft een ruimteschip. Wie naar binnenstapt ruikt direct het lekkerste parfum van onze eigen planeet: vers gebakken brood! Ja, bij Bakerstreet zit een mens goed na een paar uurtjes vol inspiratie en ideeën over meubels, kleuren, stoffen en interieurdesign. Even goed en vooral lekker alle keuzen laten bezinken.

maak kennis met sanders

Sanders Meubelstad: Keus gemaakt, elke dag tevreden

Voordat het begrip meubelboulevard bestond, was er al een meubelstad. Inderdaad: Sanders Meubelstad. En Sanders is er natuurlijk nog steeds. Ook in Woonmall Villa ArenA met een mooie winkel op de tweede verdieping. Hier is Willem Elzinga de bedrijfsleider. Aan hem de vraag: Wat maakt dat Sanders al meer dan 50 jaar bestaat?