Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer wil je graag het állerbeste advies. En dan graag van een professional die weet waar ze het over heeft. Woonmall Villa ArenA snapt dat! Daarom geeft Dorien, onze professionele interieurontwerpster, élke zaterdag gratis interieuradvies in Woonmall Villa ArenA.

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Deze creatieve woonstyliste biedt je een uur lang persoonlijk advies over een interieurontwerp, je woonstyling, bepaalde kleuren of zelfs een lichtadvies!  Je ontvangt dit advies gelijk mee op een leuke gratis usb-stick zodat je het thuis nog eens kunt overdenken.

 

Elke zaterdag gratis een personal shopper

Ben je al gelijk overtuigd van het interieuradvies? Ga dan samen met Priscilla, jouw persoonlijke woonshopper op stap in het woonmall Villa ArenA. Priscilla kent het woonwinkelcentrum op haar duimpje en weet precies in welke winkel jij het beste slaagt voor jouw woonsmaak. Of dit nu om een bank, een eettafel of een keuken gaat, Priscilla shopt graag met je mee. En dat een uur lang, geheel gratis!

*Maximaal 1 interieurgesprek van een uur per persoon.

Aanmelden