Gratis vakkundig interieuradvies?

Maak een afspraak!

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer mag je verwachten dat je geholpen wordt door een specialist. In Villa ArenA is dat ook zo het geval. Onze professionele interieurontwerpers weten waarover ze praten en leveren altijd maatwerk. Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij onze inspiratiespot aan het juiste adres. Villa ArenA biedt je persoonlijk advies op de volgende gebieden:

  • INTERIEURONTWERP
  • STYLING
  • KLEUR
  • LICHT

Ontvang GRATIS advies over een bepaalde ruimte die aangepakt moet worden en ontvang direct je ontwerp in de vorm van een even inspirerend als praktisch moodboard!

Laat je gratis adviseren over een bepaalde ruimte die aangepakt moet worden en ontvang direct je ontwerp!

In een uur tijd* bespreken we de wensen en mogelijkheden, voor de ruimte in huis waar je graag advies over wilt hebben, met je door. Dit advies is geheel gratis. Je ontvangt van ons een moodboard met hierin de besproken punten nog even op een rijtje, zodat je hier op je gemak over na kunt denken. Met het advies kun je direct aan de slag in de winkels van Villa ArenA. Met 50 winkels onder een dak ben je verzekerd van altijd de mooiste keuze!

 

*Maximaal 1 interieurgesprek van een uur per persoon.

moodboards