Najaarsshoppen in Villa ArenA

Het najaar is hét ideale moment om jouw nieuwe interieur te shoppen! Scoor jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die heerlijke bank.

Oktober Woonmaand

In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar.

Volg een gratis workshop

Maar let op: in oktober maken we jouw bezoek aan Villa ArenA extra leuk. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis XL interieuradvies in (en ontvang ook nog eens een leuke goodiebag), profiteer van leuke acties, volg de shoproute van Elisah van InteriorJunkie of doe mee aan een gratis workshop.

Er is meer! Doe jij in oktober in het weekend een aankoop* bij één van de woonwinkels, dan ontvang je 2 uur gratis parkeren!

* bij minimale besteding van 25 euro in de horeca of 100 euro in de woonwinkels van Villa ArenA. Alleen geldig bij aankopen in een weekend in oktober 2022 (zaterdag 10.00-17.30 en zondag 11.00-17.00 uur). Op=op. Eénmaal gratis parkeren + cadeautje per huishouden.

Gratis kinderopvang

Elk weekend en een deel van de herfstvakantie (donderdag en vrijdag) is er gratis gecertificeerde kinderopvang bij Villa Plezier.

Kortom: geen beter moment om Villa ArenA te bezoeken dan tijdens Woontober. Kom snel langs in de meest inspirerende woonmall van Nederland, shop jouw herfstproof interieur en geniet van een gezellig dagje woonwinkelen!

Het najaars inspiratiemagazine is uit!

In deze tijd van het jaar, waarin de dagen donkerder worden, de temperatuur daalt en we meer tijd in huis doorbrengen, is het voor veel mensen hét moment om met hun interieur aan de slag te gaan. Tijd om het in huis gezellig te maken. Bij Villa ArenA helpen we je graag om je huis najaarsproof te maken. Binnenkort vind je hier ons nieuwste Style magazine met de nieuwste woontrends.

Gratis interieuradvies

Op zaterdag geeft onze professionele woonstyliste Dorien gratis interieuradvies in onze woonmall.

Dit advies is geheel gratis en alleen op afspraak. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Boek snel jouw afspraak