Wij blijven thuis deze zomer!

zomer interieur

Geef het maar toe: we dromen van hagelwitte stranden en zwoele zomeravonden die eindeloos duren. Verrassing! Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet ver weg te gaan. Je viert de zomer ook bijzonder goed in eigen huis. We nemen je mee op onze staycation en geven je tips voor een zomerproof interieur. Het allerleukste? Ook na het zomerseizoen kun je zo nog elke dag genieten van dit relaxte vakantiegevoel.

La vie est belle

In de zomer vertoeven we het liefst lekker buiten: in de tuin, op het terras of balkon. Kleed het buiten gezellig aan met bijvoorbeeld een fijne rotan loungestoel. Kan jouw terras nog wat stijlvolle opbergruimte gebruiken? Shop dan wat mooie manden. Als jij het graag grootser aanpakt, dan is een complete loungeset een must. Tover je tuin om tot de ideale zomerplek en breng veel tijd met familie en vrienden in de open lucht door. Daar wordt iedereen gelukkiger van!

Strandhuis

Is het strand nog niet uit je gedachten? Waarom haal je de gezelligheid van een strandpaviljoen dan niet in huis. Blank hout, linnen en rotan zijn ideale materialen die passen bij een beach home. Combineer frisse blauwe kleuren met warme aardetinten voor een hoog strandgehalte. Het leuke is dat je kunt blijven variëren met decoratie. Een zachte plaid hier en wat sfeervolle kussens daar in bijvoorbeeld blauw- en crèmetinten. Een blank houten bijzettafeltje of kruk doet het ook goed voor een strandgevoel. Leuke vazen of flessen in natuurlijke tinten maken het helemaal af. Wat je nu hebt verdiend? Schoenen uit, voetjes omhoog en genieten van een goed boek.

Let the light in

Het zonnetje in huis? Om een zomerinterieur compleet te maken, is het belangrijk om zo veel mogelijk daglicht binnen te laten. Een leuke bijkomstigheid is dat je natuurlijke vitamine D binnenkrijgt. Kies dus voor linnen gordijnen of vouwgordijnen in een natureltint die veel licht doorlaten. Neem hiervoor eens een kijkje bij Berg & Berg of Woninginrichting-aanhuis. Uiteraard draagt de juiste sfeerverlichting ook bij aan een zomerse sfeer in huis. Denk aan gezellige schemerlampjes en lampen die gedimd kunnen worden.

 

Als dat geen happy (home)holiday wordt!