Voeg een vleugje roze toe aan je interieur

roze accessoires

Roze in je interieur meisjesachtig of kinderachtig? Wij vinden van niet! Zeker in het voorjaar en in de zomer fleurt een vleugje roze jouw interieur meteen op. Nog niet zeker of het iets voor jou is? Wij geven een aantal tips.

Begin subtiel

Als je er nog niet zeker van bent of roze wel jouw ding is, dan kun je beginnen met wat roze accessoires. Denk aan roze kussens, vaasjes, een roze plaid of zelfs schilderijen en muurdecoraties met roze accenten. Vind je het toch niks? Dan kun je gemakkelijk terug naar het oude vertrouwde.

Kies de juiste teint

Oud roze, pastelroze, fel roze…er zijn heel veel verschillende de kleuren roze. Ons advies: kies de teint die bij je past. Houd je jouw interieur graag zacht? Dan ga je simpelweg voor een zachtere variant. Durf je het aan? Maak dan een statement met een felle kleur.

 

Roze aan de muur

Bij roze aan de muur denk je al snel aan een babykamer of een vrolijke meidenkamer. Dat hoeft echt niet, want deze kleur past ook uitstekend in een volwassen interieur. Een zachte kleur roze aan de muur is helemaal van nu. Wil je een stapje verder gaan? Neem dan het plafond mee in dezelfde kleur. Aanrader!

Denk groots

Durf je het aan? In Villa ArenA spotten wij diverse roze meubels en zelfs een roze keuken! Eén ding is zeker: met zo’n blikvanger geef je een persoonlijke draai aan jouw interieur en maak je meteen een style-statement.

 

Extra tip: welke roze kleur je ook gebruikt, houd de rest van je interieur neutraal. Gebruik neutrale kleuren zoals crème, beige, lichtgrijs en hout(kleur). Of combineer stoer met zwarte tinten en stoere materialen, 

 

En? Ben je overtuigd? Voor je het weet zit je op een roze wolk.