Van trend tot inspiratieplein: herfst

Langzaam maar zeker verandert de groene kleur van de bomen in de prachtigste herfsttinten. Onder onze voeten knisperen de goudgele bladeren. Beukennootjes, eikels en kastanjes liggen op het pad. De mooiste paddenstoelen schieten uit de grond. Het is tijd om te genieten van de herfst!

 

De inspiratiebron voor de herfst-winter 2023 komt uit de natuur zoals veel groene planten en diverse onbewerkte houtsoorten. Deze items zijn tijdloos; hout en groen blijven altijd een toon zetten en blijven geliefd! Hoe groener en natuurlijker onze woonomgeving en inrichting, hoe beter is het effect op ons welzijn.

Meubels zijn veelal gevormd naar de patronen van de natuur! Zo zijn alle asymmetrische vormen in je interieur daarin terug te vinden. Organische vormen zijn afgeleid uit de natuur en zorgen voor rust in je interieur en een zachte uitstraling. In een interieur met veel rechte items zorgt een organische vorm voor meer balans. Wil jij meer speelsheid in jouw interieur? Dan zijn asymmetrische vormen aan te raden!

Welke trends zie je dit seizoen?

Exclusieve vintage in combinatie met hedendaagse moderne meubels

We zien dat de vraag naar exclusieve vintage items groeit, wat ook weer terugkomt in de woontrends van 2023. De vraag naar unieke vintage vondsten vertellen een verhaal. En soms hebben ze een heel leven op zitten. Vintage is gemakkelijk naast moderne strakke meubels te combineren, door de grote verscheidenheid brengt het juist veel sfeer en karakter

Welke materialen zien we dit seizoen

Natuurlijke materialen en organische vormen
Er is al veel over geschreven maar we blijven ons hiermee graag omringen. Aaibare stoffen, zachte tinten, ronde vormen en natuurlijke materialen. Het zijn typische herfstbehoeften nu we nu weer graag naar binnen halen!

Welke kleuren zien we dit seizoen?

Bruin

Nuchterheid, stabiliteit, warmte, veiligheid en zekerheid
Bruin is ook de kleur van hout of aarde. Ook wel een donkere variant van oranje.

 

Groen

Groen is de kleur van ontwikkeling en staat voor leven, balans en harmonie. Betreed je een ruimte waar groen hoofdzakelijk de kleur bepaalt, krijg je direct een gevoel van rust, alsof je je buiten in de natuur waant.