Urban Living

urban living villa arena

Deze woonstijl is voor de liefhebber van stadse vibes die jouw huis net dat beetje extra flair geven. Of je nu een woning hebt in de bruisende stad of woont op het platteland, er is altijd ruimte voor een industrieel interieur. Moderne accenten combineren zich namelijk moeiteloos met een landelijke stijl! In Villa ArenA vind je stoere wandrekken, strakke fauteuils, robuuste tafels en moderne lampen die prachtig mengen met deze krachtige woonstijl.

Raw material

Urban living kenmerkt zich door rauwe materialen zoals staal, onbewerkt hout, beton, steen, leer en fabrics met een vintage look, zoals suède. In deze woonstijl mogen ook planten niet ontbreken: grote grove planten zoals ficus, Monstera deliciosa (gatenplant) en cactussen maken het geheel compleet.

 

urban living villa arena

Bankzaken

Een bank is in veel huizen de centrale plek van de woonkamer. Maak daarom gebruik van een echte eye-catcher. In de urban stijl is een grote leren bank het favoriete meubelstuk. Om de eventuele harde uitstraling van een bank te verzachten, kun je eens een stijlvolle schapenvacht op de bank leggen.

 

urban living villa arena

Strakke lijnen

Less is more is absoluut van toepassing op deze woonstijl. Ga voor een minimalistische inrichting met moderne en authentieke elementen en gebruik matte tinten. Laat je inspireren in de winkels van Villa ArenA.

Ben jij ook om? Mooi, want de urban living woonstijl is here to stay!