Trendkleur 2021: Brave Ground van Flexa

Brave ground

Ieder jaar komen de Flexa kleurexperts en een groep internationale designers bijeen om de nieuwste trends voor het komende jaar te bepalen. Ze vertalen wereldwijde inzichten en opkomende trends in één kleur die een belangrijke rol gaat spelen in ons dagelijks leven. Ook dit jaar waren ze unaniem lovend: Brave Ground™ is dé kleur van 2021. Een warme en toegankelijke kleur die straalt in iedere kamer van het huis. We geven je tips en tricks om de kleur van het jaar terug te brengen in jouw interieur. Laat je inspireren!

Ton sur ton

Om rust en orde te creëren, adviseren we je om te experimenteren met verschillende aardetinten. Een combinatie van natuurlijke kleuren zorgt voor de juiste balans in lichaam, geest en huis. Zie jij een sfeervolle (woon)kamer wel zitten? Ga dan voor een likje Brave Ground op de muren en kies gordijnen in een natuurlijke kleur om de hoogte van de ruimte te accentueren. De experts van Berg & Berg en Woninginrichtingaanhuis.nl voorzien je graag van advies. Ook in de werk- of studeerkamer is Brave Ground een goede match: een rustige basis voor de ideale werksfeer. Onze stylingtip: kies meubels en woonaccessoires in natuurlijke materialen zoals hout, riet en bamboe.

Warme gloed

Wij zijn enorm fan van de veelzijdigheid van Brave Ground. De trendkleur zorgt voor een sterke basis, maar geeft andere kleuren ook de ruimte om te stralen. Een statement maken? Brave Ground laat warme tinten zoals roze en rood ‘poppen’. Deze expressieve kleurstellingen zijn perfect voor een modern interieur. Ook combineren ze mooi met een lichte houten vloer. Liever iets minder gedurfd? Je kunt ook beginnen door deze kleur terug te laten komen in je beddengoed of een aantal interieuraccessoires. Wauw-factor gegarandeerd!

Laat de natuur spreken

Is jouw huis toe aan een nieuwe look? Het toevoegen van een vleugje Brave Ground kan een groot verschil maken. De trendkleur gaat namelijk ook goed samen met meer klassieke interieurtinten. Brave Ground haalt kleuren zoals diepblauw en donkergroen op door het sterke contrast. Dit kleurenpalet komt het best tot zijn recht in combinatie met hout, keramiek en (vele) kamerplanten. In de woonkamer maar bijvoorbeeld ook in keuken of badkamer. Het juiste evenwicht in koude en warme tinten verandert de ruimte in een oase van rust.

Meer of minder geeltinten? Meer natuurlijk

Door Brave Ground te verbinden met geel-, zand en okertinten tover je jouw interieur om tot een zonnig oord. Deze kleurencombinatie voedt de omgeving met een warm en werelds karakter. Door de bron van inspiratie en een opgewekt gevoel erg geschikt voor ruimtes zoals de slaapkamer en werkkamer. De kleuren optimaal laten stralen? Zet dan de nodige gouden woonaccessoires en planten met donkere bladeren neer.

We kunnen met zekerheid zeggen: alle ogen zijn in 2021 gericht op Brave Ground!