Natuurlijk mooi

Natuurlijk én ook mooi, met deze woorden starten we het nieuwe voorjaar. Want wat buiten staat te bloeien kunnen we evengoed naar binnen halen! Zo doen nieuwe, frisse tinten hun intrede en creëeren we contrast door een combinatie te maken van strakke en organische vormen binnen ons interieur.

 

In ons voorjaarsmagazine brengen we deze nieuwe trends onder de aandacht, geven we tips over duurzaamheid en laten we zien hoe je met kleine kleuraanpassingen een groot verschil kunt bewerkstelligen! Zo hebben we dit voorjaar een fris kleurenpalet gekozen met als basis de kleur van het jaar: Bright Skies™. Over natuurlijk mooi gesproken!

Multifunctioneel & leuk

Durf er uit te springen met The Workshop 4™. Energieke en vrolijke tinten blazen elke kamer nieuw leven in. Maak gebruik van speelse accessoires om een visuele verbinding te maken tussen verschillende ruimtes.

Opladen & ontspannen

Word eén met de natuur in het comfort van je eigen huis. Aardse tinten, zoals Mild Amber™, in harmonie met natuurlijke lichten scheppen een gevoel van rust en stabiliteit. Een natuurlijk palet is uitermate geschikt om te ontspannen en op te laden.

Luchtig & open

Delicaat, bijna zacht. Door te werken met warme grijstinten zoals Subtle Taupe™ kun je je ruimte meer rust geven en laten ademen. Neutrale, matte kleuren in combinatie met open meubels maken de omgeving luchtig en inspirerend.

Vitaal & positief

Optimistisch en levendig met een koele ondertoon, dat is Mild Marble™. Compleet in zijn veelzijdigheid en natuurlijke uitstraling een perfecte basiskleur om grenzeloos mee te combineren. Haal de positieve effecten van buiten naar binnen voor een opgefriste en energieke ruimte.