Back to basic

magazine

In de afgelopen tijd hebben veel mensen dingen op een rij gezet. Niet zo gek natuurlijk, want 2020 was een nogal bijzonder jaar. We gaan weer terug naar de basis. Het resultaat van al dat nadenken – bij de een bewuster dan bij de ander – kom je nu tegen in de actuele interieurtrends.

 

In de nieuwe interieurs zien we vier stromingen met aan de basis een gemeenschappelijke bron. Vertaald in woorden komen we uit op de volgende paletten: Zelfvertrouwen, met kleuren die passen bij expressiviteit; Tijdloosheid, uitgedrukt in rustbrengende groenzwemen; Aarde, weergegeven door het kleurenpalet van de planeet; en tot slot Vertrouwen, waarbij verzorgend-aardse kleuren horen.

Het mag gezien worden

De kleuren van het expressieve palet schreeuwen niet. Maar ze stralen wel zelfvertrouwen uit. Positieve energie en het goede gevoel van verrassing. Verschillende tinten rood en roze vormen samen stimulerende combinaties. De kleur Brave Ground™ zorgt hierbij voor een harmonische balans.

Vriendelijk stromende energie

Het tijdloze palet verbindt het goede van het verleden met de beloften van de toekomst. Toen en Straks in de harmonie van het Nu. Inspirerende gelen, groenzwemen en okers geven ruimte aan een persoonlijke mix van klassiek en modern. Energie die niet overweldigt maar omhelst.

Palet van de planeet

De tinten van dit palet zijn helemaal aards: bruinen, blauwen en groenen. Hun onderlinge variatie biedt ruimte voor creatief ondernemen. Niet alleen in een ruimte op zich, maar ook door het gehele huis, waarbij je in elke ruimte de kleurkeuze en -verhoudingen afstemt op de functie van de ruimte.

Alles ademt harmonie

In dit interieurtype zoeken kleuren de verbinding met het grote geheel. Zachte, harmonieuze tonen in warm-grijs en bruin nodigen uit tot rust en evenwicht. Deze tinten geven de strenge lijnen van de moderne ruimte een aaibaar karakter. Ze laten zich uitstekend combineren met oermaterialen zoals hout, koper en keramiek.