Villa ArenA is nog steeds elke dag geopend en is ook open op dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag, van 11.00 tot 17.00 uur. De horeca en gratis kinderopvang zijn tijdelijk gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. De openingstijden van de andere winkels kunnen afwijken. Check vooraf de website van de desbetreffende winkel om teleurstelling te voorkomen.

Villa ArenA is ruim opgezet waardoor onze woonmall genoeg ruimte biedt om iedereen te kunnen verspreiden en de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren. We zullen constant monitoren of er niet teveel mensen aanwezig zijn en indien nodig aanvullende maatregelen treffen. We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je verkouden of ziek bent.

De winkels in Villa ArenA hanteren een verantwoord winkelen beleid. Dit betekent dat niet iedereen tegelijk naar binnen mag en de medewerkers zullen afstand bewaren. We vragen jou om deze maatregel te respecteren tijdens jouw bezoek aan Villa ArenA.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.