Villa ArenA is ruim opgezet waardoor onze woonmall genoeg ruimte biedt om iedereen goed te kunnen verspreiden en de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren. We zullen constant monitoren of er niet teveel mensen aanwezig zijn en indien nodig aanvullende maatregelen treffen. We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je verkoudheidsklachten hebt.

De winkels in Villa ArenA hanteren een verantwoord winkelen beleid. Dit betekent dat niet iedereen tegelijk naar binnen mag en de medewerkers zullen afstand bewaren. We vragen jou om deze maatregel te respecteren tijdens jouw bezoek aan Villa ArenA. 

De toiletten van Villa ArenA zijn geopend. Het dragen van een mondkapje is in VIlla ArenA niet verplicht.

Villa Arena neemt het advies van het RIVM en de overheid zeer serieus. Veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom nemen wij al geruime tijd zichtbare – en onzichtbare maatregelen in het winkelcentrum.

Enkele van deze maatregelen zijn:

  • Alle events zijn geannuleerd.
  • Bij de entrees hangen instructies met betrekking tot preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne en social distancing.
  • Door het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum wordt extra zorg besteed aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc.
  • Maximaal 2 personen of 1 gezin per lift.

Naast de maatregelen die in het winkelcentrum zijn getroffen, geven we je hierbij enkele aanbevelingen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoeken
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar, ook in de winkels

Als extra service bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid tot het aanschaffen van persoonlijke verzorgingsproducten, zoals mondkapjes en hygiënegel. Je vindt deze producten in de speciale vending machine bij de roltrappen.

Kijk voor meer informatie over de genomen maatregelen van horeca, interieuradvies en kinderopvang op de desbetreffende pagina’s.

We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

We wensen iedereen die door het virus getroffen is of wordt, veel sterkte en beterschap.

Mocht je meer willen weten over het coronavirus, kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

  

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.