Woonmall Villa ArenA is klaar voor 2e Paasdag! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en het centrum is gezellig versierd in Paassfeer. Maar er is nog veel meer te doen en te beleven bij Woonmall Villa ArenA op 2e Paasdag!

 

inspiring4

Gratis interieuradvies

Vind je het lastig om de juiste kleur(en) uit te kiezen voor je woonkamer? Maak voor 2e Paasdag een afspraak met Dorien, de interieurstyliste van Villa ArenA! Zij geeft je gratis advies over je woonwens.

klik hier om een afspraak te maken

pasen f1 sim

Stap in de racesimulator

Kom je op 2e Paasdag naar Woonmall Villa ArenA, dan weet je zeker dat je de lente gaat voelen! Het woonwinkelcentrum is geheel in lentesfeer en je kunt er racen in een heuse Formule 1 racesimulator!  Dus wie zin heeft, kan even lekker gratis racen.

inspiring5

Superleuke gratis kidsworkshops

Kleinere kinderen kunnen in onze Moestuin Workshop gratis aan de slag met seizoensproducten. Tijdens deze workshop bereiden ze een eenvoudig overheerlijk gerechtje terwijl de ouders rustig kunnen woonshoppen. Ook lopen er bloemenmeisjes rond die jou en je gezin gratis op de foto zetten!

pasen plezier

Kom spelen in onze Villa Plezier

Het nieuwe kinderspeelplein in Villa ArenA is geopend! Stap als kind in je eigen kleine woonwereld met te gekke opgeblazen meubels waar je wél op mag spelen en springen! Of je gaat lekker knutselen aan een hele gekke tafel. Maar je kunt ook verdwijnen in een super grote klok…. en je komt weer tevoorschijn uit de ladekast! Twee begeleiders houden toezicht zodat ouders rustig kunnen woonwinkelen. Elke zaterdag en zondag gratis geopend van 11:00 tot 17:00 voor kinderen vanaf 4 jaar. Kom je snel veel plezier maken in Villa Plezier?!

verblijven is genieten

Lekker eten en drinken

Heb je lekkere trek gekregen na het woonwinkelen? Kom gezellig lunchen, een smakelijk broodje eten of genieten van een vers sapje in één van onze vijf bijzondere lunchcafés.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.