Spring is in the air! Gooi je ramen open en pak alvast de eerste zonnestralen. Heb je een tuin of een balkon: dan heb je een heerlijke mogelijkheid om je leefruimte te vergroten.
Geen buitenverblijf? Ook dan kun je heel goed buiten naar
binnen halen! Met de nieuwste Retro Inspiring Spring trend ben je altijd verzekerd van een frisse lichte uitstraling. Laat die eerste zomerbriesjes maar binnenkomen!

Terug in de tijd

Net als in de kledingmode is de Vintage stijl ook nu niet meer weg te denken in de woontrends. Het is dan ook geen wonder dat stijlvolle meubelstukken uit de jaren ’50 en ’60 steeds populairder worden. Op zich niet gek dat juist nu de crisisjaren achter ons liggen, deze trend zo in opkomst is. Tijd voor hernieuwde vrijheid en dit zie je zeker terug in ons interieur. Het mag weer!

Pastel en zoete tinten?

Zoete pasteltinten combineer je goed met een fellere groen. Dit oogt fris en lenteachtig maar is tegelijkertijd krachtig genoeg en dient als stoere tegenhanger in het zoete kleurenpalet. Vergeleken met de jaren ’50 en ’60 zijn we nu wat industriëler, combineer bijvoorbeeld kleinere meubels met grotere componenten. Lieve kleuren van toen zijn nu juist robuuster. Vervang roze voor krachtige zalmnuances of oudroze en je krijgt al een andere uitstraling. Dit combineert mooi met geel wat een stuk dynamischer overkomt in een heldere nuancetint. Zwart en wit maken de retrolook helemaal compleet, je interieur lijkt er optisch groter door!

Ruimte creëer je ook door meubels op pootjes, de typische ‘50 en ‘60 look. Vergeet vooral niet af te stylen met een paar mooie grote planten. Levend groen geeft positieve energie en bovendien zijn de hippe vetplanten zeer gemakkelijk te onderhouden!??

Persoonlijk

Het allerbelangrijkste aan een interieur is natuurlijk dat het bij jou past: jouw smaak en persoonlijkheid komen hierin terug. Net als kleding laat je via je interieur zien wie jij bent! Vergroot daarom een paar mooie zwart-witfoto’s voor aan de muur. Verzamel mooie objecten en zet -ook in de lente- een heerlijk geurkaarsje neer. De eerste die moet genieten van je interieur ben jijzelf!

Gratis interieuradvies

Lastig om een interieur in te richten naar jouw smaak? Ontvang gratis interieuradvies over een bepaalde ruimte die aangepakt moet worden. Je ontvangt direct het ontwerp in de vorm van een inspirerend en praktisch moodboard. Schrijf je vandaag nog in.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.